Sedlecká rezerva rozstřílela Tupadly B

V 19 kole III. třídy v neděli odpoledne na sebe narazily rezervy Tupadly B a VS B. V minulém kole pátá VSB s 30 body venku porazila díky dvěma gólům Nováka Rataje 3:1, naopak Tupadly B s 27 body doma prohráli s Chotusicemi 0:3.

TJ Viktoria Sedlec B –  TJ Star Tupadly B 4:0 ( 2:0)

 

.

 

Sedlec – VSB se ujala vedení již 1. min, kdy záložník Hvězda z velkého vápna technickou střelou obstřelil tupadelsku zeď a po zemi k tyči překonal brankáře Josefa Kavánka -  1:0 Obě mužstva hrála útočný fotbal, ale většina gólových šancí byla na straně domácích. Ve 12. min. po standardní situaci Trekovala z pravé strany se k odraženému míči dostal k záložníkovi Ladislavu Závůrkovi, ale ten z velkého vápna z první přestřel domácí branku. V 15. min. trenér Vopatřil musel neplánovaně střídat, protože ze hřiště odešel kvůli zranění stehenního svalu útočník J. Poul a tak hřišti se objevilo nové útočné duo Stolín- Kolda.  Byl to právě střídající Kolda, který v 18. min. skákavou střelou ze střední vzdálenosti přes dva obránce zvýšil 2:0. I po vstřelené brance jsi nadále sedlecká rezeva vytvářela další gólové příležitosti. V 25. se při technické střele Daniela Košátka z velkého vápna vyznamenal brankář Josef Kavánek,(jinak útočník) který jeho pokus mířil do šibenice, ale gólman Kavánek střelu vytěsnil na rohový kop. O minutu později po faulu na Hvězdu Stolín trestným kopem na bránu protáhnul gólmana Kavánka, jenž stěží vyrazil Stolínovu ránu na rohový kop. Po půlhodině se hosté ozvali i v útkou. Záložník Trekoval jsi zaběhnul za obranu Sedlic a běžel sám na brankáře Vokouna. Trekoval místo přihrávky před velkým vápnem nabíhajícímu hráči zvolil to nejlepší řešení pro Viktorku a to střelbu do vybíhajícího brankáře Vokouna. Do střelecké listiny se mohl zapsat také Petr Němec. V 35. min. po Košátkově přízemním centru na zadní tyč jsi naběhl Petr Němec, ale jeho dorážka placírkou skončila v náruči gólmana Kavánka. Do poločasu mohl snížit útočník Ryšán, jenže z velkého vápna střílel těsně vedle pravé tyče Vokounovy branky.

 

 

Ve druhém dějství hosté měli v úvodních minutách herně navrch, ale gólové příležitosti si nevytvořili. Naopak byla to Viktorka, která mohla své vedení zvýšit. Nejen to, záložník Hvězda byl blízko hattricku. Po hodině hry po trestném kopu Milana Vrby se k odraženému míči před vápnem dostal Hvězda, ale ten v dobré příležitosti pravačkou překopnul branku hostů. Ani o tři minuty později se opět do velké šance dostal záložník Hvězda, ale ani tentokrát neměl štěstí, protože jeho technická střela levačkou z velkého vápna letěla těsně vedle pravé šibenice Kavánkovy branky. Nakonec se VSB dočkala dalšího gólu. V 77. min. střídající záložník Novák centrem z pravé strany ve vápně našel nabíhajícího Hvězdu, který placírkou po zemi nahrál před prázdnou Koldovi a ten ranou uklidil míč do branky. - 3:0 V samém závěru si obě mužstva na obou stranách vytvořili šance. V 87. min. Star byla blízko čestné brance, když po O. Císařově přízemním centru se na zadní tyči k zakončení dostal útočník Ryšán, ale v těsné blízkosti netrefil odkrytou branku Vokouna. Po následném Svobodově od kopu od branky v 89. min. se do úniku dostal Novák a z velkého vápna bez kličky, bombou pod klacek uzavřel na konečných 4:0 pro Viktorii Sedlec B.

 

TJ Viktoria Sedlec B –  TJ Star Tupadly B 4:0 ( 2:0)

Rozhodčí : Radek Pařez

Branky : 18. 77. Kolda, 1. Hvězda, 89. Novák

TJ Viktoria Sedlec B: Vokoun – M. Poul, Kožnar, Pavlík, Hvězda – Němec (45. Svoboda) Vrba, Ďoubal, Košátko,( 66. Novák) -  J. Poul ( 15. Kolda) Stolín

TJ Star Tupadly B : Josef Kavánek – Průcha, Vaclav Závurka, Šveřepa, Papoušek(63. Čáp)  - Chleborád, Vladislav Závůrka,  Trekoval , Císař – Vondra-, Ryšán