Závěrečný zápas přípravky se Spartou Kutná Hora A v sezoně 2012/13

Poslední mistrovský zápas sezony odehrála přípravka na hřišti v Lorci. Nádherný fotbal nahoru, dolu se šancemi na obou stranách..

Viktorka otevřela skóre po hrubce v rozehrávce Sparťanského brankáře, což Novák ihned využil. 0:1 . Soupeř nám ale vedení ukradl hned  dalším útokem. 1:1 V polovině první třetiny se dobře z dálky trefil Dostál z přímého volného kopu 1:2 .  Ke konci třetiny jsme odskočili o dva  góly z rohového kopu nacvičeným signálem. (Novák) 1:3 . První třetina nám vyšla na výbornou. V té druhé už bylo více chyb, zejména v obraně z čehož těžil soupeř když se Halák s Dostálem nedohodli a celkem lehce mezi sebou nechali proklouznout kutnohorského útočníka. 2:3 . Herní utlum  se nám vymstil i o pět minut později kdy v závaru před brankou byl důraznější útočník Sparty Hájek. 3:3 .  V závěrečné třetině nám asi docházeli síly. A soupeř byl aktivnější a poprvé v utkání se ujal vedení . 4:3. Pak ale  nádherně zabral Halák a přes celé hřiště si došel pro krásný gól. 4:4. V závěru zápasu jsme si už nevytvářeli šance na polovině soupeře a spíš jsme se snažili důsledně bránit a obsazovat s možností rychlého brejku. Což se i podařilo a třikrát jsme zahrozili , ale chybělo trošku štěstí, aby jsme urvali cenné vítěztví. Z toho se naopak radoval soupeř když střelu M.Hájka lehce a neštastně tečoval Halák a Vojta Vágner už v brance nemohl zareagovat. 5:4 Mimochodem právě Vojta Vágner zachytal skvělý zápas a byl velkou oporou.  Celkově se jednalo o nádherné utkání se spoustou šancí a kombinací.

 Sparta Kutná Hora A  : Viktoria Sedlec 5:4

Sestava: Vágner- Dostál , Halák, Klér, Neubauer, Novák, Holub.

Branky: Novák 2x , Dostál 1x , Halák 1x .

 

reportáž a foto  pohledem soupeře: http://www.pripravkakhora.estranky.cz/clanky/mladsi-pripravka/tecku-za-nadhernym-derby-z-obou-stran-udelal-vlastenec.html