Křesetice ve druhém poločase otočili zápas

Sedlec - V posledním kole podzimní části přivítal rezervní tým Sedlic sousedy ze spodní poloviny tabulky Křesetice. Hrálo se tedy o důležité body.
Sedlec B - Křesetice 1:2 (1:0) .

 
 Začátek zápasu byl z obou star trochu opatrný. Do první šance se dostal domácí Gono, ale sám před brankařem nedokázal skorovat. Po chvíli se ve velkém vápně uvolníl Spáčil, ale levou nohou mířil hodně nad bránu soupeře. Ve 36. minutě se po levé straně uvolnil Gono a přudkou přihrávkou přes valé vápnu našel přesně Vavřinu, který neměl problém trefit prázdnou bránu - 1:0. Před koncem poločasu mířil sám na bránu opět Gono, ale i tentokrát nedokázal míč uklidit do brány. 
 Místo toho, aby jsme bránili výsledek a hráli na brejky, tak jsme otevřeli hru a to se nám dvakrát vymstilo. Nejprve v 68. min nečekaně rychle rozehráli Hráči Křesetic aut na levé straně a zabíhající útočník přesně našel somotného Jarůnka ne velkém vápně, který placírkou k levé tyči nedal Vokounovi šanci - 1:1.  V 82.minutě (kdy jsme opět měli nesmyslně vysunutý všechny hráče) odvrátili obránci soupeře rok přesně na svého útočníka, který kličkou obehrál J.Poula a následně i Vokouna - 1:2.

Branky: Sedlec - 36. Vavřina
               Křesetice - 68. Jarůnek, 82. Ptáčník

Sedlec - Vokoun - M.Poul, J.Poul, Andrašík, Svoboda - Vavřina, Spáčil, Vrba, Košátko (45. Ivičič) - Gono, Stolín (67. Novák)
Křesetice - Hanuš - Smejkal, Suchorebský, Mrázek, Charvát - Šafránek, Bláha, Leopold, Faltýn - Ptáčník, Jarůnek