Důležité vítězství B-týmu v boji o záchranu nad Bratčicemi

Sedlec - Ve 23. kole III. třídy hostil B-tým Sedlic Bratčice. Rezerva Viktorky se nacházela se 23 body na předposledním sestupovým místě a na Bratčice ztrácela dva body, a proto se očekával boj o velmi důležité body. 

Viktoria Sedlec B - Bratčice 4:1 (2:1)    

Doplněn článek....
 

 První poločas byl plně v režii domácích, ale finální přihrávky nebo zakončení bylo velmi špatné. Do první stoprocentní šance se dostal po 15. minutách domácí Stolíl, jenomže za hranicí malého vápna trefil přesně rukavice hostujícího brankaře. Ve 20. min se konečně domácí dostali do vedení, když Ďoubal hlavičkoval přesně po krásném centru z levé strany - 1:0. Druhý gól přidal v 30. minutě krásnou střelou z dálky k levé tyčce Svoboda - 2:0.  Místo uklidňujícího gólu na 3:0 přišla chyba stoperů na polovině hřiště a unikající Dvořák překonal Vokouna - 2:1.    

 Druhý poločas Viktorka opět tlačila a hosté se pokoušeli jen na nakopávané balony na útočníky nebo dlouhé auty. Zhruba v 70. minutě zvýšil na 3:0 Petr Mrštík přízemní střelou k tyči za velkým vápnem. V 85. minutě byl ve vápně faulován domácí Gono, ale sám penaltu neproměnil, když nastřelil pouze levou tyčku. V 90. minutě upravil na konečních 4:1 Hvězda, který po pěkné přihrávce z pravé strany běžel sám na hostujícího brankaře. B- tým Viktorie Sedlec získal důležité tři body. 

 

Sestava VSB: Vokoun- Hyka, Vavřina, Pavlík, Svaboda - Mrštík, Ďoubal, Tvrdý, Ivičič - Stolín, Gono  Střídali: Andrašík, M.Poul, Bouma, Hvězda  

Góly: Ďoubal, Svoboda, Mrštík, Hvězda - Dvořák