Útočník Cimr svojí první brankou v dresu Viktorky zařídil výhru nad Vrdy

Sedlec – Ve čtvrtém kole okresního přeboru Viktorie Sedlec doma přivítala TJ Slavoj Vrdy.

TJ Viktoria Sedlec  -TJ Slavoj Vrdy 2:1 (0:1) 

.

Plné hlediště vidělo po celý zápas plno osobní soubojů ve středu hřiště než pohledný fotbal, protože obě mužstva vycházela ze zabezpečené obrany a spoléhala se na standardní situace. Jako ve 12. min., po trestném kopu Volence z levé strany se ve vápně prosadil útočník Pavel Mrštík, jenže hlavičkoval nad branku Vrdů. V 21. min. se kopal trestný kop z velkého vápna i na druhé straně, když se k míči postavil stoper Tomíšek, ale jeho pokus letěl vedle pravé tyče Jónovy branky. V 29. min. Viktorka byla blízko brance.  Záložník Vrba unikl po pravé straně a centrem našel ve vápně na zadní tyči Cimra a ten rybičkou málem překonal gólmana Staše, který výborným zákrokem odvrátil míč na roh. Místo, aby se Viktorka dostala do vedení a získala klid na kopačkách, nečekaně inkasovala. V 30. min. Vrdy se prosadily ze hry, když se uvolnil před vápnem Jiří Luňáček a přes dva protihráče bodlem k bližší tyči překonal gólmana Jóna – 0:1 Což byl také poločasový výsledek.

 

Ve druhém dějství Viktorka nejen prostřídala v sestavě, ale od úvodních minut Vrdy přišpendlila před pokutové území. V 55. min. kapitán Volenec kolmou přihrávkou mezi obránce ve vápně uvolnil Pavla Mrštíka, ten však střílel hodně nepřesně. O tři minuty později po faulu na Pavla Mrštíka rozehrál trestný kop z velkého vápna Volenec, ale jeho pokus skončil v rukavicích brankáře Staše.  V 64. min. Viktorka už vyrovnala. Když Ďoubal na levé straně uvolnil Koldu a ten z těžkého úhlu ze střední vzdálenosti vystřelil na gólmana Staše, který jeho střelu neudržel v rukavicích a dobíhající Pavel Mrštík z malého vápna narval míč do prázdné branky - 1:1 I obrana Viktorky se zapojovala do útoku. V 72. stoper Vavřina vypálil z 35 metrů na branku Vrdů a gólmana Staše svým pokusem pořádně protáhnul k pravé tyčce, když jeho střelu vyrazil na roh. Přestože se v zápase zahrávalo na obou stranách několik standardních situací, tak ani jedna branka nepadla z trestného kopu, naopak všechny góly byly vstřeleny ze hry. Jako v 75. min. po Gonově centru z levé strany se ve vápně na zadní tyči pověsil do vzduchu útočník Cimr a hlavou vsítil vedoucí branku zápasu  - 2:1  Po 345 minutách útočník Dalibor Cimr vstřelil svojí první branku v okresním přeboru v barvách Viktorie Sedlec. V samém závěru podpořil útok i brankář Staš, ale bezchybná obrana Viktorky odolala tlaku a po výsledku 2:1 si připsala Viktorka další tři body do tabulky OP.

TJ Viktoria Sedlec  -TJ Slavoj Vrdy 2:1 (0:1)

Rozhodčí : Křivka František

ŽK 31. Ďoubal

Branky: 64. Pavel Mrštík, 75. Cimr  -  30. Jíří Luňáček

Viktoria Sedlec: Jón – Bláha (45. Kožnar), Vavřina, Ďoubal, Gono – Vrba (60. Košátko), Volenec ©,Petr Mrštík, Cimr (90. Culek) – Kolda, Pavel Mrštík Trenér: Luboš Votava.

TJ Slavoj Vrdy  : Staš – Šindelář,Spěvák, Tomíšek, Cakl – J. Růžíčka ( 81. Vocl), Kříž ©( 81. K. Truksa), P.Růžička, Radovnický – Jíří Luňáček, Jan Luňáček( 55. Kebza.) Trenér: Karel Truksa