TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Tým Zájezdní hostinec vyhrál vánoční turnaj v malé kopané

Kutná Hora -  V sobotu dopoledne se odehrál v hale Bios vánoční turnaj v malé kopané. Do turnaje se přihlásilo šest mužstev: Zájezdní hostinec, SOČA Suchdol, N.P.C., TJ Přelovice, Královská Praha a Kramphest. Zájezdní hostinec reprezentovali tito hráči : Michal Šilhán, Martin Kolda, Jan Hvězda, Kamil Žídek, Jan Vavřina, Lukáš Tvrdý a Petr Stolín. Mužstvo přišel podpořit v roli diváka i Michal Svvoboda.  Hrací doba byla 1 x 17 minut.

 

.

 

 

Mužstvo Zájezdního hostince vstoupilo do utkání vítězně, když na úvod soutěže porazil Kramphest – 3:1. O úvodní branku týmu Zájezdního hostince se v 8. min. po přihrávce Lukáše Tvrdého postaral šutér Petr Stolín. O dvě minuty později to už bylo 2:0, když se do střelecké listiny zapsal Hvězda po nahrávce Koldy. Ve 12. min. Stolín zachytil před soupeřovou brankou špatnou rozehrávku a potrestal je gólem na – 3:0. O čestný gól týmu Kramphest se postaral Baroch 3:1.

Zájezdní hostinec – Kramphest, 3:1

8. Stolín – (Tvrdý)   13. Baroh

10. Hvězda – (Kolda)

12 Stolín –

 

 

Ve druhém zápase Zájezdní hostinec si chutí zastřílel poté, co nasázel soupeři N. P. C. pět gólů. Hned úvodu utkání ZH předved rychlou akci. Po Šilhánově výhozu si Stolín zpracoval míč, který přihrál před branku volnému Lukáši Tvrdému a ten střelou do prázdné branky otevřel skóre utkání - 1:0 Další dvě branky padly během dvou minut. Nejprve 6. min. Kolda poslal nahrávkou do úniku Stolína – 2:0. V 7. min. Kolda měl další asistenci na kontě poté, co z pravé strany přihrál před branku, kde stál volný Hvězda a už zvýšil na - 3:0. Jenže v 8. min. za N. P. C. snížil Lagroň na – 3:1. Ve 13. min. mužstvo ZH opět trestalo špatnou rozehrávku protivníka, tentokrát se do střelecké listiny podruhé v zápase prosadil Hvězda – 4:1. V 17. min. Šilhán si připsal gólovou asistenci poté, co výhozem poslal do brejku Tvrdého a ten skluzem překonal brankáře a zvýšil již na – 5:1. Ovšem branka padla i na druhé straně. Deset vteřin před koncem po rozehrání Kalfiřt vymetl levou šibenici Šilhánovy branky a uzavřel na konečných – 5:2.    

Zájezdní hostinec –  N.P.C.  5:2

1. Tvrdý – ( Stolín )     8. Lagroň

6. Stolín – ( Kolda)     17. Kalfiřt

7. Hvězda –( Kolda)

13. Hvězda

17. Tvrdý ( Šilhán)

 

 

I do třetího utkání ZH vstoupil velmi úspěšně. Dvakrát jsme sice vedli, ale mužstvo TJ Přelovice z Pardubicka, který hraje OP, vždy dokázal ve správný moment odpovědět. V tomto zápase na sebe narazili soupeři o první příčku vánočního turnaje v malé kopané. Nejlepší kombinaci po rozehrání trestné kopu předvedla hned trojice hráčů ze ZH. Ve 3. min. po faulu na Hvězdu Stolín rozehrál na pravé straně trestný kop na Vavřinu a ten z první oslovil Hvězdu, který usměrnil míč do sítě – 1:0.  V 9. min. za tým TJ Přelovíce vyrovnal Blažek na – 1:1. O dvě minuty Židek (jeho pravý čas teprve přijde) uvolnil na pravé straně Koldu a ten bodlem překonal brankáře Přelovic - 2:1. Jenže vedení jsme neudrželi,  protože dvě minuty před koncem zápasu TJ Přelovice vyrovnaly, když na konečných 2:2 upravil z pokutového kopu Mádr. Nutno podotknout, že tento zápas byl hodně vyrovnaný.

Zájezdní hostinec – TJ Přelovice 2:2

3. Hvězda – (Vavřina) – (Stolín)  9. Blažek

11. Kolda – (Žídek)     11. Mádr PK

 

Ikdyž N. P. C. skončilo v turnaji na posledním místě s jedním bodem, tak bod v konečném součtu v turnaji v malé kopané pro ZH měl velkou cenu, proto chci touto cestou poděkovat N. P. C., že to za nepříznivého výsledku 2:4 nevzdali a bojovali do konce a vyrovnali na 4:4. Protože tímto výsledkem jsme byli zpátky ve hře v turnaji, ale hlavně jsme to měli ve svých rukách. Pokuď ZH chtěl skončit na 1. místě, tak stačilo 2x vyhrát nebo jednou vyhrát a remizovat. Nebo spoléhat na to, že TJ Přelovice buď znovu zaváhají anebo při rovnosti bodů budou mít míň vstřelených branek. Zpátky ke čtvrtému zápasu.

 Ve čtvrtém zápase se ZH utkal s týmem Královská Praha. Jenže co se nestalo. Poprvé v turnaji ZH  prohrával, když v 8. min. Vavřina prohrál nečekaně v osobním souboji balón a hráč Junior otevřel skóre.  Jan Vavřina napravil svoji chybu tím nejlepším způsobem a to vyrovnávající brankou. V  9. min. Hvězda z levé strany oslovil přihrávkou Vavřinu a ten ze střední vzdálenosti z pravé strany střelou nasadil gólmanovy jesličky – 1:1 O čtyři minuty později se skóre změnilo znovu. Přesněji ve 13. min. se ve skrumáži před brankou dobře zorientoval Žídek, když Hvězdovu nahrávku z levé strany usměrnil mezi tři tyče a vstřelil velmi důležitou branku – 2:1. Poté Zájezdní hostinec vycházel ze zabezpečené obrany a soupeře k ničemu nepustil a uhájil jednobrankový náskok do konce zápasu. 

 Zájezdní hostinec – Královská Praha 2:1

9. Vavřina – (Hvězda)   8. Junior

13. Žídek –  (Hvězda)

 

 

Velká taktická bitva se odehrávala v posledním utkání v turnaji  na hřišti mezi Zájezdním Hostincem a SOČA Suchdol. Obě mužstva vycházela ze zabezpečené obrany. Bylo jasné, kdo dá první gól, vyhraje. V 6. min. po přihrávce Hvězdy Stolín střelou rozvlnil síť  na – 1:0. Ve 14. min. po nahrávce Hvězdy vstítil druhou uklidňující branku Kolda – 2:0. Soča Suchdol se prakticky nedostala ke střele, protože v cestě stál dobře organizovaný tým a pokuď náhodou už vystřelila, tak v brance stál zcela bezchybný gólman Šilhán. Až v posledním zápase gólman Šilhán vychytal čisté konto.  Minutu před koncem diváci mohli vidět nejen pěknou akci ale i poslední branku zápasu. Petr Stolín na pravé straně patičkou uvolnil Hvězdu, který svojí třetí přihrávkou v utkání před branku naservíroval balón na zlatém podnose přímo na kopačky Stolínovi, a ten placírkou uklidil míč do branky – 3:0. 

 

Zájezdní Hostinec – SOČA Suchdol 3:0

 6.  Stolín – ( Hvězda)

14. Kolda – ( Hvězda)

17.  Stolín – ( Hvězda)

 

KANADSKÉ BODOVÁNÍ

JMÉNO            G  A C

Michal Šilhán  0+1=1

Martin Kolda  2+3= 5

 Jan Hvězda  4+5=9

 Kamil Žídek 1+1=2

 Jan Vavřina  1+1=2

 Lukáš Tvrdý  2+1=3

 Petr Stolín    5+2=7

 

Konečné pořadí:

1. Zájezdní hostinec  15:6  9

2. Přelovice          16:7  8
3. Krampfest           8:7  5
4. Královská Praha    10:10 4
5. SOČA Suchdol        5:13 2
6. N.P.C.              9:20 1 

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc