Týmovou hrou si Viktorka vybojovala tři body

Hlízov – Ve druhém kole sedlecká reserva hrála ve stejný den jako A tým. V minulém kole VSB porazila doma FC Bílé Podolí B 3:1, když se o dvě branky postaral střídající Dalibor Cimr a o vyrovnávající branku do poločasu záložník Martin Culek. Vedoucí branku vstřelil za kobylky obránce L. Toman.

Hlízov  - TJ Viktoria Sedlec B 0:1 (0:1) .


 O vítězný a jediný gól zápasu se v 15. minutě postaral sváteční střelec Dan Košátko. Stolín si naběhl na pravou stranu velkého vápna a překvapivvou zpětnou přihrávkou na penaltu našel právě Košátka, který z první napálil míč nechytatelně do branky. Největší šanci v prvním poločase měl Štainz, ale jeho křížnou přízemní střelu z levé strany skvělě chytil Vokoun. Viktorka mohla navýšit, ale útočník Culek nepřekonal ve velkém váplně domácího brankaře. 
 
 Druhý poločas podle předpokladů tlačil Hlízov, jenomže ten si vytvořil jen jednu velkou příležitost v závěru zápasu po rohovém kopu, kdy už hlízovský záložník překonal i Vokouna, ale za ním z brankové čáry vykopnul balón J.Poul. Naopak vedení mohl po brejku prvně navíšit Culek, který netrefil míč a na konci zápasu se sám před brankařem ocitl Aleš Košátko, ale jeho "dětské" bodlo s klidem chytil golman.

 Rezerva Viktorie si tudíš připsala velmi cenné a nečekané tři body nad placenými hráči Hlízova, přestože jim nepomol ani jeden stabilní hráč A-týmu. :)  
   

 

Hlízov  - TJ Viktoria Sedlec B 0:1 (0:1)

Branky : 15. D. Košátko

Rozhodčí : Sojka

 

Viktoria  Sedlec B : Vokoun – Svoboda, J. Poul, Ďoubal, Hyka – Bouma, Kolda, D. Košátko, M. Poul –
                                  Culek, Stolín        Střídali: P.Němec, A. Košátko, Andrašík