TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Poslední zápas Martina Schnabla v dresu Viktorie Sedlec

V závěrečném kole III. třídy All Star Team jel do Červených Janovic.

Červené Janovice – TJ Viktoria Sedlec B 1:2 (0:2) .

 

V prvním poločase sedlecký All Star Team měl územní převahu, držel míč na svých kopačkách a vytvářel si šance. Ve 12. min. se útočník Cimr prosadil, když se dostal polevé straně „z kopečka“ do úniku a z velkého vápna přízemní ránou prostřelil gólmana Valentu. 0:1 Jenže Červené Janovice po inkasované brance nesložily, naopak tlačily se více do koncovky. V 19. min. brankář Vokoun se přesvědčil, že má dobře postavené tři tyče, protože po střele Z. Schneiderwinda míč zazvonil o břevno sedlecké branky, Pak několikrát brankář Vokoun podržel sedlecký All Star Team, když zneškodnil dvě střely ze střední vzdálenosti, které mířily k tyči. Naopak po půlhodině hry  All Star Team se mohl dostat do dvougólového vedení, kdy se do protiútoku opět dostal útočník Dalibor Cimr, ale tentokrát z vápna mířil vedle (měl to vystřelit ke vzdálené tyči a bylo by vymalováno) branky gólmana Valenty. Poté Červené Janovice zahrozily dvakrát rohovými kopy, ale ve vápně jsme měli stoperskou dvojici, která kralovala ve vápně, kapitán Mercedes (ten celý první poločas žvanil s rozhodčím) a Jerry, takže vzdušný prostor před naší brankou byl zajištěn. Nakonec  All Star Team ještě do poločasu udeřil. Ve 44. min. středopolař Spacák si narazil míč s Cimrem a běžel z půlky na osamoceného brankáře Valentu a střelou po zemi nasadil gólmanovy jesličky – 0:2

 

O poločase šel ze hříště  Aleš Košátko nahradil ho střídající Lukáš Dostál, který se posunul na pravou stranu zálohy. Úvod sice patřil Červeným Janovicím, ale do vyložených šancí se nedostaly. V 80. min. jsem vystřídal snajpra Petra Stolína a hned jsem se zapojil do hry, protože po autovém vhazování Ullmana po levé straně jsem míč zpracoval o všem u mě se dlouho míč nepobyl, protože přiběhl Pacák a míč mi sebral/ jsem mu ho přenechal (čtenář ať si vybere) a přihrávkou založil na pravé straně protiútok. V 82. min. po Pacákově rohu se ve vápně na penaltě dostal do zakončení Cimr. Míč letěl sice na mě a už jsem se chystal zakončit, ale sudí odpískal útočný faul. V 84. min. středopolař Vopatřil na pravé straně ve středu hřiště oslovil útočníka Schnabla, ten chtěl nákopem poslat do brejku útočníka Cimra, ovšem minul jsem zařízení. Na štěstí jsem měl na levé straně záložníka Culka, který obětavý skluzem hasil protiútok Č. Janovic. O dvě minuty později se osvědčila spolupráce útočníků  Schnabl – Cimr. Po autu Ivičiče na levé straně jsem narazil míč Cimrovi, ten po samostatné akci z velkého vápna střelou vyprášil rukavice gólmana Valenty. V 87. min. gólman Vokoun přišel o čisté konto poté, co stoper Bouma se nějak záhadně proháčkoval do vápna, kde předložil míč R. Vavřinovi, který vsítil kontaktní gól Červených Janovic. 1:2. V nastaveném čase 93. min. Červené Janovice měly výhodu trestného kopu, ovšem místo centru do vápna rozehrály signál, jenže ten neměl žádný úspěch, protože k míči se dostal Culek, který odkopnul balón do bezpečí. TJ Viktoria Sedlec B porazila Červené Janovice 2:1.

 

 Červené Janovice – TJ Viktoria Sedlec B 1:2 (0:2)

 

Branky: 87. R. Vavřina - 15. D. Cimr, 44. M. Pacák. Rozhodčí: O. Jonáš (Polipsy).

Č. Janovice: M. Valenta - L. Hájek, V. Bouma, J. Laudát, J. Červinka - L. Červinka, D. Dvořák, J. Hájek, V. Menšík, M. Liberský - Z. Schneiderwind. Střídali: D. Uher, J. Zelený, M. Dlouhý.

Tj Viktoria Sedlec B : Vokoun – Ivičič, Tvrdý , Ďoubal , Ullman A. Košátko (45. Dostál ) Pacák, Vopatřil, Culek – Stolín (80. Schnabl), Cimr

Tabulka III. Tř.

   

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc

 

Hráči B týmu

Kecátko

marvel - 23/04/2018 - 10:16

Po další komunikaci s webhostingem ještě některé problémy přetrvávají, např nejde uložit článek - řeším.

marvel - 23/04/2018 - 08:59

Problém byl na straně webhostingu a jeho antiviru, který nám "požíral" stránky. Nyní by mělo být vše funkční. Pokud ne, dejte mi vědět.M.

marvel - 23/04/2018 - 08:58

Ahoj, od minulého týdne se stránku potýkaly s problémy. Nejdříve přestala fungovat ochrana proti spamu - captcha, poté nešlo přidávat články a nakonec stránky vypadly úplně.

d10s - 18/04/2018 - 15:24

JINAK PRO B-TÝM- v sobotu (21/4) se hraje na Klukách od 16:00!!!

d10s - 18/04/2018 - 15:22

Karle čtu článek a Franta je Brabec, a Průša těžko mohl centrovat v 48., když šel o půlce dolu, ale jinak dobrej článek

The shoutbox is unavailable to non-members