B tým opět vyšel bodově na prázdno

Sedlec – Ve 4. kole III. třídy proti sobě nastoupily reservy VS B – Bílé Podolí B. Obě mužstva v minulém zápase nejenže naplno nebodovala, ale prohrála shodně 4:1. Dvanáctá VS B se dvěma body nestačila na Horky a osmé Bílé Podolí se 4 body prohrálo doma s Kaňkem. Manažer Ďoubal povolal do boje pět hráčů z A týmu ( Kolda, Ivičič, Gono, Cimr a Volenec) a podle papírových předpokladů jsme měli vyhrát. Mimo jiné brance se představila nová posila Michal Jíra.

 TJ Viktoria Sedlec B – FC Bílé Podolí B2:3 (1:2)

 .

Už od úvodních minut Viktorka tahala za kratší konec provazu.  V 11. min. brankář Jíra kapituloval poté, co si T. Švadlenka naběhl do malého vápna a přehodil domácího gólmana – 0:1 Netrvalo dlouho, Bílé Podolí B využilo svojí územní převahu a vstřelilo druhou branku. V 26. min. se ve vápně uvolnil profesor Jan Spáčil a střelou překonal brankáře Jíru – 0:2 Viktorka do poločasu korigovala. Ve 44. min. záložník Cimr unikl po levé straně a přihrávkou po zemi ve vápně oslovil Koldu, který v pádu pod břevno snížil na 1:2.

 

Pozměně stran se Viktorka snažila vyrovnat, jenže po hodině hry záložník Ivičič šel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Brankář Jíra začal na brankové čáře doslova čarovat, když vychytal pět vyložených šancí a od diváků sklidil nejeden aplaus. V 75. min. gólman Jíra přeci jen inkasoval, když Weinlich v závaru před brankou ve vápně prosadil a z otočky střelou po zemi k pravé tyči překonal gólmana Jíru. 1:380. min. útočník Cimr se konečně  v této sezóně zapsal do střelecké listiny, když unikl po levé straně a z vápna ranou k bližší tyči prostřelil brankáře Kmocha. 2:3 V samém závěru útočník Cimr mohl vyrovnat, ale ze stejné pozice mířil tentokrát na vzdálenou tyč, ovšem vedle Kmochovy branky. TJ Viktoria Sedlec B opět nezískala body do tabulky III. třídy, když doma nestačila na FC Bílé Podolí B a prohrála 3:2.

TJ Viktoria Sedlec B – FC Bílé Podolí B 2:3 (1:2)

Branky : 44. Kolda, 80. Cimr – 11. T. Švadlenka, 26. Jan Spáčil, 75. Weinlich

Rozhodčí: Houška Pavel

ŽK: 81. Hájek,  89. Weinlich.

 

TJ Viktoria Sedlec B : Jíra – Ivičič, Ďoubal ©,  Gono, Košátko, Hyka, Volenec, Stolín (46. Bříza), Cimr, Kolda, J.Poul (55. Vavřina).

 FC Bílé Podolí B : Beran – J. Švadlenka, Šálený, Kupka©,Jansa, Horký(68. Šváb), T. Švadlenka, Hájek, Jan Spáčil, Štoček, Weinlich.