Viktorka podruhé za sebou nebodovala

Sedlec – V dalším kole okresním přeboru TJ Viktoria Sedlec doma přivítala Sázavu B. Oba soupeřiměli shodně 10 bodů. Viktorka po prohře s Tupadly 3:0 se z prvního místa propadla na čtvrté místo okresního přeboru. Naopak třetí Sázava porazila doma KHB 4:2.

A mužstvo postrádalo Vrbu, Culka, Kožnara a bratry Mrštíky.

 

.

 

Úvodu zápasu oba soupeři hráli kombinační fotbal. Již v 4. min. útočník Jelínek na hranici šestnáctky uvolnil na levé straně Cimra, ten sice ve vápně prosadil, ale mířil vedle branky gólmana J. Hrbka. Další šanci měl na kopačce záložník Volenec, ale jeho střela ze střední vzdálenosti letěla mimo svatyni brankáře J. Hrbka. Sázava dala osobě vědět až ve 20. min., když záložník Martinec poslal střílený centr z levé strany do vápna, kam si naběhl útočník Hrbek, ten však z malého vápna překopnul branku gólmana Vokouna. Opět minut později záložník Dušek vystřelil z velkého vápna, ale brankář Vokoun byl proti a jeho pokus vytěsnil na roh. Poté Sázava převzala iniciativu a hodně střílela ze střední vzdálenosti, ale pokusy většinou končily mimo branku gólmana Vokouna. Naopak Viktorce patřil konec prvního v poločasu, když ve 40. min. záložník Hvězda z trestného kopu z velkého vápna technickou střelou k pravé tyči protáhnul brankáře J. Hrbka.

 

Hned po změně stran si Viktorka vytvořila šanci. Po ose Vokoun – Hvězda - Gono  se míč dostal na kopačky Volence, který z pravé strany nacentroval a našel ve vápně Cimra, ale ten na brankové čáře gólmana J. Hrbka nepřekonal. Ve druhém poločase Sázava nadále střílela ze střední vzdálenosti na branku Radka Vokouna. V 60. min. hosté se dostali do vedení, když útočník Konopický vystřelil ze 30 metrů a jeho přízemní střela skončila v bráně Vokouna. – 0:1 Někteří diváci nechtěli věřit, že to byla branka, ale zpátky zápasu. O pět minut později na druhé straně. Kolda poslal kolmou přihrávku za obranu hostů, kam si z pravé strany naběhl Volenec a centrem našel útočníka Cimra, který hlavičkoval doprostřed branky, kde stál připravený gólman J. Hrbek. V závěru zápasu na obou stranách zazněla po střelách brankové konstrukce. Nejprve v 80. min. po Rejtárkově rohu se na zadní tyči prosadil útočník Cimr, ale hlavou usměrnil míč jen do pravé tyčky gólmana J.Hrbka. Následně záložník Martinec z velkého vápna střelou protáhnul brankáře Vokouna. V 85. min. stoper Skála se napřáhnul střední vzdálenosti a orazítkoval břevno gólmana Vokouna. TJ Viktoria Sedlec podruhé prohrála, tentokrát nestačila na Sázavu B 1:0.

 

Sedlec - Sázava B 0:1 (0:0)
Branky: 60. Konopiský.

 Rozhodčí: Petr Podnecký.

 ŽK: 51. Kolda – 24. Dušek, 40.Skála.

Diváků: 30.

Sedlec: Vokoun - Rob. Jiráň (46. Kolda), L. Tvrdý, Gono, Jelínek (58. D. Košátko), J. Rejthárek, Jan Vavřina (67. Ivičič), Zdychynec, Volenec, Hvězda, Cimr. 

Sázava B: J. Hrbek - Sedláček, Štěch, Schneider, Švehla, Mařinec, Dušek, Konopiský (89. Rezek), F. Skála, P. Hrbek, Marek Chrpa.