Poslední přípravní zápas v režii svátečních střelců

V prvním poločase oba soupeři předváděli útočný fotbal. Šance byly na obou stranách.  Že poločasový výsledek skončil bez branek, měli velkou zásluhu oba brankáři Rybák a jeho kolega v bráně Korejtko.

Hned po změně stran se Kluky dostaly do dvougólového vedení. Především druhá branka stojí za pozornost poté, co obránce Kořínek si nešťastně vstřelil vlastní gól, když na levé straně při obraném zákroku uklidil míč ke vzdálené tyči a překonal tak vlastní brankáře Rybáka. Jenže Viktorka za toho stavu zbraně nesložila. Z pozice stopera se posunul do zálohy Jan Vavřina a byl to právě on, kdo měl lví podíl na konečném výsledku zápasu. Nejprve Vavřina unikl po levé straně a ve vápně předložil míč svátečnímu střelci Židkovi, který střelou po zemi ke vzdálené tyči prostřelil gólmana Korejtka – 2:1 Neuběhlo ani pár minut Viktorka vyrovnala, když se pro změnu prosadil další sváteční střelec Daniel Košátko. Míč se ve vápně záhadně od něho odrazil a nečekaně skončil míč za zády Korejtka – 2:2 V závěru zápasu Viktorka otočila výsledek, když brankář Korejtko potřetí inkasoval poté, co Vavřina unikl po pravé straně a centrem na přední tyči překvapil gólmana Korejtka, který sice na míč sáhnul, ale srazil si ho do vlastní sítě – 2:3 Viktorka zvítězila v posledním přátelském utkání, když venku porazila SK Sokol Kluky 3:2.      

SK Sokol Kluky Viktoria Sedlec 2:3 (0:0)

Branky Sedlic: Žídek, Košátko, Vavřina,

Viktoria Sedlec Rybák, Poul, Kořínek, Vavřina, Pavlík, Pa. Mrštík, Pe.Mrštík, Hvězda, Žídek, Cimr, Auer Střídali : Košátko,  Stolín