Garda Viktorky vystřílela těsné vítězství nad Štítary

Ve druhém přátelském utkání garda VS doma přivítala gardu TJ Sokol Štítary. Utkání se hrálo 2x35 minut.

GARDA TJ Viktoria Sedlec – GARDA TJ Sokol Štítary 2:1(1:0)

Již v 15. min. garda Viktorky se ujala vedení, když z velkého vápna se prosadil snajpr Stolín a tečovanou střelu od obránce vmetl levou šibenici gólmana Váchy.

Úvodu druhého dějství záložník David Pavlík našel před vápnem nabíhajícího útočníka Jiráně, ale tady se ještě zastřeloval, protože jeho pokus z velkého vápna z pravé strany letěl těsně vedle pravé tyče Váchovy branky. Ve 38. min. Štítary zahrávaly pokutový kop poté, co obránce Kmoch nacentroval z levé strany a ve vápně při od kopu Petr Němec si nastřelil vlastní ruku. Útočník Zach ze značky pokutového kopu orazítkoval břevno domácí branky. Proto se potvrdilo pravidlo „nedáš, dostaneš“ Ve 40. min. útočník Neubauer vniknul do vápna po pravé straně a po jeho geniální patičce se do zakončení dostal útočník Jiráň a šajtlí do pravé šibenice od břevna dolů překonal gólmana Váchu – 2:0 Další přihrávku na gól si v kolonce mohl připsat Neubauer poté, co poslal záložníka D. Pavlíka do úniku, ale orazítkoval pravou tyčku brankáře Váchy. Garda Viktorky měla sice herní převahu, držela míč na svých kopačkách, ale v závěru zápasu inkasovala. V 65. min. útočník Zach se postaral o jedinou branku Štítar, když se prosadil ve vápně na levé straně a prostřelil gólman Reachmana – 2:1I přes inkasovanou branku hostů garda VS dotáhla utkání do vítězného konce, když Štítary porazila 2:1. Pro málo hráčů ze strany soupeře garda VS vypůjčila tyto hráče jmen. manažer gardy VS Bouma a Šabacký.     

GARDA TJ Viktoria Sedlec – GARDA TJ Sokol Štítary 2:1(1:0)

Branky : 15. Stolín,  40. Jiráň – 65. Zach

Rozhodčí:

GARDA TJ Viktoria Sedlec : Reachman – Nešpor, Macháček, J. Pavlík, Rosenkranc, D. Pavlík, Hadrovský, Pertlíček, Němec, Neubauer, Stolín,Bláha, Neslinger, Jiráň

 GARDA TJ Sokol Štítary : Vácha – Šubrt, Havelka, Kmoch,Jiránek,Tobiáš, Rak,Bouma, Stuchl, Zach, Chobot, Šabacký