Útočník Kolda vstřelil vítězný gól proti Bečvárům

Kutná Hora -   Další pořadí druhý přípravný zápas odehrála Viktoria Sedlec na UMT třetí generace na hřišti Sparty Kutná Hora. Opět se Viktorka střetla s týmem z Kolínka, ale tentokrát to bylo mužstvo, které hraje I. B třídu C SK Bečváry. V roce 2016 – 2017 SK Bečváry vyhrály OP poté, co ze 24 zápasů nasbíraly 60 bodů a skóre 74:24. I. B třídě skupina C SK Bečváry nachází na 10. místě s 17 body.

TJ Viktoria Sedlec - SK Bečcáry 2:1 (2:1)

Obě mužstva v prvním poločase byla v nepřesných přihrávkách. Úvod patřil hostům, když se ve 3. min. útočník Píša ze střední vzdálenosti po zemi překonal vybíhajícího Rybáka. Míč na první pohled mířil mimo branku gólmana Rybáka, ale nakonec se balón stočil do branky Sedlic - 0:1 V prvním poločase soupeř byl v útoku aktivní, ale v průběhu zápasu Viktorka vyrovnala hru i skóre. V 25. min. útočník Gono z trestného kopu po faulu na útočníka Koldu vymetl levou šibenici brankáře Hromady a vyrovnal na - 1:1 Ve 40. min. útočník Kolda se prosadil před šestnáctkou, když přízemní střelou po zemi z velkého vápna uklidil míč do levého dolního růžku branky gólmana Hromady a uzavřel na konečných 2:1 pro Viktorku.

 

TJ Viktoria Sedlec - SK Bečcáry 2:1 (2:1)

Branky : 25.Gono, 40. Kolda – 3 Píša

TJ Viktoria Sedlec : Rybák – M. Poul, Brabec,Pavlík, Vavřina,Dostál,Tvrdý,Gono,Kožnar   J. Poul, Kolda na střídaní Vokoun

SK Bečváry : Hrouda – Slezák, O. Holub, Pokorný, Uher – Vanta, Kubásek, V.Kšírl, I.Holub – Píša, Černý,

 

 

http://www.becvary.cz/volny-cas/spolky-sdruzeni/kopana/

http://www.fotbalunas.cz/klub/946/

http://www.skbecvary.cz

http://www.kfis.cz/souteze/2017-2018/dospeli/1-b-trida-c/