B tým v Klukách body nevydoloval

Kluky - Nevýdaně teplé dubnové počasí bylo svědkem boje o další body III. třídy, kdy Kluky hostily Sedleckou Viktorku B. 

Kluky - Sedlec B 1:0 (1:0) 
118

Začátek utkání byl v režii domácích. Dlouhé nakopávané balony dělaly Viktorce problémy. Skóre se měnilo poměrně brzy. Koldovu patičku vystihli domácí a rychle přenesli hru na do útoku. Na pěkný centr si naskočil Špičák, který neměl problémy zakončit hlavou z malého vápna, protože nebyl nikým atakován - 1:0. Viktorka prní poločas tahala za kratší konec a Korejtkovu branku prakticky neohrozila.

Ve druhé půli se síly začaly vyrovnávat. Nejprve ještě domácí zahrozili a dokonce nastřelili tyč, pak však iniciativu převzala Viktorka. Ke škodě hostí se tak stalo po slovní rozmíšce mezi některými hráči v týmu a nuceném střídání. Nicméně tento impulz znamenal zvyšující se tlak Viktorky, který ústil v nastřelené břevno a sérii rohových kopů. Bezzubost v koncovce však vytoužený gól nepřinesla. Když hosté zahrávali poslední roh a do vápna naběhl i gólman Viktorky Rybák, míč odklidil domácí Piška a nedovolil tak sebrat Klukům alespoň bod.

Domácí: Korejtko Lukáš, Dvořák Petr, Píška Pavel, Macháček Matěj, Siváček Roman (K), Špičák Jindřich, Blažek Tomáš, Šrámek Jan, Brejša David, Procházka Aleš, Šrámek Milan

Hosté: Rybák - Poul M. (K), Fitzbauer (23. Koriťák), Kožnar, Hyka - Košátko, Spáčil Jakub (54. Žídek), Spáčil Jan (69. Dostál), Češpiva (46. Vrba) - Jiráň D., Kolda (69. Ďoubal) 

 117
119
120
121
122