Garda Viktorky nasázela do poločasu Štítarům bůra

Sedlec - V pátek podvečer na svém hřišti TJ Viktoria Sedlec přivítala Štítarský SK. I přes velkou absenci hráčů se Viktorce podařilo první jarní zápas vyhrát.

Garda Viktoria Sedlec - Garda Štítarský SK 5:2 (5:0)

 

 Úvod zápasu patřil gardě Sedlic, která ovládla celý první poločas. Držela míč, kontrolovala hru a vytvářela si šance. Již v 10. min. po přihrávce A. Košátka se do zakončení dostal Petr Němec, který mířil přesně - 1:0.  Druhou branku vsítil v 17. min.  do branky soupeře útočník Ivičič - 2:0.  V 25. min. Aleš Košátko vybojoval balón před velkým vápnem a pohotovým dloubáčkem přehodil gólmana hostů - 3:0. Poté začal Libor Jiráň zahazovat jednu šanci za druhou. Nejprve z malého vápna přestřeli prázdnou bránu hostů. Následně nedosáhl na centr od Ivičiče z pravé stany, kdy místo zakončení nohou zkoušel hlavičkovat. Libor se konečně dočkal gólu ve 37 min., když zpracoval přihrávku ve vápně a pozemi k pravé tyči upravil na 4:0. Ještě do poločasu vsítil další branku David Pavlík, když se uvolnil na pravé straně ve vápně a střelou ke vzdálené tyči zvýšil vedení na 5:0.

 Ve druhém poločase Garda ve hře polevila a už nebyla tolik aktivní vepředu, a tak hosté trestali.  V 50. min. trenér a hráč v jedné osobě Bouma ztratil balón na levé straně a Povolný technickou střelou ke vzdálené tyči snížil na 5:1. 65 min. hosté kosmeticky upravili skóre, když využili brejkovou příležitost. Z půlky hřiště běželi dva hráči na Reachmana a po následné přihrávce ve vápně na konečný 5:2 uzavřel Vavřička. Garda VS vstoupila do jarní části přátelských zápasů úspěšně, když doma porazila Štítrský SK 5:2.

Sestava garda VS: Reachman - Neslinger, Němec, Jíři Pavlík, Macháček, Andrašík, Bláha, Šabacký, Hadrovský,  David Pavlík, Novák, Ivičič, A. Košátko, Jiráň, Schnabl,

Branky:  10. Němec, 17. Ivičič, 25. A. Košátko, 37. Jiráň, 40. D Pavlík –50. Povolný, 65. Vavřička.