TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Viktorka konečně vyhrála. Výhru Viktorky pečetil výstavním gólem Dominik Jiráň

Suchdol - ve 23. kole na sebe narazili soupeři z horní poloviny tabulky OP. Třetí Sokol Družba Suchdol s 43 body venku porazil Malešov 3:2. Pátá TJ Viktoria Sedlec s 38 body doma vyhrála po remíze 1:1 na pokutové kopy 2:1. Viktorka nevyhrála už 6 zápasů!

Sokol Družba Suchdol - TJ Viktoria Sedlec 2:3 (1:1)

Viktorce se opět úvod zápasu nevydařil. Již tradičně Viktorka prohrávala, tentokrát už v 5 min. (už si nepamatuji, kdy jsme naposledy vedli jo, už vím, výhra doma s Malešovem 1:0), když brankář Rybák nezjednal respekt v malém vápně a nezboural všechny hráče v svém brankovišti. Gólman Rybák ve výskoku míč netrefil a tak odražený balón do branky uklidil obránce D.Čžinský – 1:0 Viktorka si rychle oklepala. V 10. min. v Suchdole mohla být boží ruka poté,co útočník Marcel Poul v malém vápně málem uklidil míč do branky, ale na Kožnarův centr z levé strany z trestného kopu nedosáhl. V 15. min. útočník M. Poul převzal přihrávku od Petra Mrštíka a následně poslal do brejku po levé straně D. Jiráně, který vystřelil levačkou na zadní tyč branky gólmana Černohlávka, ale jeho pokus skončil v zámezí. Ve 20. min. útočník Petr Mrštík vyslal navštívenku gólmanovi Ćernohlávkovi poté, co před velkou šestnáctkou dostal k odraženému balónu, ale jeho prudkou střelu po zemi brankář Suchdolu na brankové čáře kryl. V Sedlicích se rodí nový snajpr, protože ve 22. min. se obrana Suchdola rozestoupila a po nahrávce Petra Mrštíka (českou uličkou jak psal jeho brácha JP) se do brejku dostal útočník Marcel Poul a z velkého vápna chladnokrevně po zemi k tyči nedal šanci gólmanovi Černohlávkovi – 1:1 Je to druhá branka za sebou od Marcela Poula, minule se trefil v Sázavě, ale zpátky k zápasu. Suchdol se ozval až po půl hodině hry, když se na levé straně uvolnil Biroš , jenže jeho střela na štěstí mířila těsně vedle levé tyče brankáře. Rybáka. Ve 33. min. po centru agilního útočníka Marcela Poula a hlavičce záložníka Hvězdy se do zakončení před velkým vápnem dostal D, Jiráň. Jeho pohotová střela pravačkou z voleje však letěla nad břevno gólmana Černohlávka. Ve 38. min. po rohovém kopu D. Jiráně z pravé strany se do zakončení dostal hlavou Kubec, ale mířil vedle branky Černohlávka. O minutu později se podobně se dařilo i na druhé straně. Na Birošův rohový kop si naběhl stoper Volný, ale ve vápně přestřelil branku gólmana Rybáka. To nebylo vše, z pohledu Suchdola. V závěru prvního dějství Laštovka unikl po pravé straně a namířil si to přímo na gólmana Rybáka. Laštovkovu přízemní ránu z vápna k pravé tyči brankář Rybák skvělým zákrokem na brankové čáře vytěsnil na roh.

Hned z kraje ve druhém dějství se Viktorka mohla dostat do vedení, když po rohu po Jiráně z pravé strany se na přední tyči prosadil hlavou osamocený Pavel Mrštík, jenže míč poslal jen do země, který se odrazil za břevno gólmana Ćernohlávka. Pak se ke slovu zase přihlásil Suchdol. Asi šest trestných kopů z levé strany během druhého poločasu zahrál Martin Pacák. Nejprve 53. min. poslal přízemní centr do vápna na zadní tyč, ovšem na jeho přihrávku spoluhráč nedosáhl. O minutu později našel hlavu Volného, ježe hlavičkoval jen do ochranné sítě za brankou gólmana Rybáka. O pár minut později Pacákův pokus z trestného kopu skončil pro změnu v náruči brankáře Rybáka. V 75. min. Viktorka se dostala do vedení, když Košátko po pravé straně po lajně nakopl balón na Ďoubala,(natáhnul na sebe asi tři hráče a udělal tak prostor ve vápně pro Petra Mrštíka) který vyhrál hlavičkový souboj. Odražený míč se dostal ke kapitánovi Kořínkovi a ten nahrávkou oslovil Petra Mrštíka, který se na levé straně uvolnil a levačkou si přistrčil balón do volného „jezero před velkým vápnem“ prostoru. Na Mrštíkovu táhlou umístěnou střelu k levé tyči z hranice vápna brankář Černohlavek  neměl šanci. Pak se hráči Sedlic stáhli před vlastní pokutový území a čekali s čím, přijde Suchdol. V 88. min. Kožnar zatáhnul za „záchrannou brzdu“(soupeř teatrálně spadl na zem) ve vápně a pokutový kop byl pro Suchdol na světě. Ten proměnil s přehledem Lagr - 2:2 Hned po rozehrávce Petr Mrštk uvolnil na levé straně D. Jiráně, který se prosadil přes protihráče a dlouhým centrem z nulového úhlu překvapil nejen hráče i diváky, protože jeho centrovaný míč skončil na zadní pravé tyči gólmana Černohlávka a odrazem zapadnul do sítě – 2:3. Viktoria Sedlec až na sedmý pokus vyhrála, když venku porazila zaslouženě bojovným výkonem domácí mužstvo  Sokol Družba Suchdol 3:2.

„ Jak bys hodnotil celý dnešní zápas proti Suchdolu, Dominiku? “

„ Bylo vidět, že to bylo odmakaný a každý do toho dával srdce, proto jsme získali tři body, prohlásil“ levý záložník Dominik Jiráň.

„ Jak bys popsal třetí gól, který jsi vstřelil Dominiku? “

Byla to víceméně náhoda, ale skoro každý gól je náhoda. Jsem rád, že jsem týmu konečně mohl po dlouhé době získat tři body, uvedl“ Dominik Jiráň.

„Dostali jsme gól z penalty. Hned po rozehrávce  Píťa ( Petr Mrštík) mi to nacentroval ( na levou stranu) a hned z první jsem nacentroval a míč se odrazil od pravé tyčky a skončil v síti,  odpověděl“ bývalý dorostenec TJ Viktoria Sedlec Dominik Jiráň.

Sokol Družba Suchdol – TJ Viktoria  Sedlec 2:3 (1:1)

Branky: 5. D. Čižinský, 88. pok. kop Langr - 22. M. Poul, 75. Petr Mrštík, 89. D. Jiráň. 
Rozhodčí: Karel Freund. 
ŽK: D. Čižinský - Kořínek. 
Diváků: 55. 
Suchdol:T. Černohlávek - Herout (90. Langmajer), Volný, D. Čižinský, Böhm, Pacák, Langr, L. Laštovka, Zelený (74. Gallistl), Biroš, Dolejší. 
Sedlec: Rybák - Hvězda (74. Dostál), Kořínek, D. Košátko, D. Jiráň, Kožnar, Petr Mrštík, M. Poul, Průša (80. Koriťák), Kubec, Pav. Mrštík (64. Ďoubal).

 

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc

 

Tabulka OP 23/24
po 8. kole

1. Suchdol 21* 
2. Sparta B 15 
3. Církvice 15*
4. Tupadly 15 
5. Chotusice  14*
6. Malešov 13*
7. Sedlec 11*
8. Zruč 11
9. Nové Dvory  8
10. Kaňk 6
11. Záboří 4* 
12. Křesetice  3* 
13. B.Podolí  3* 
* o zápas méně

Hráči A týmu

Kecátko

marvel - 23/04/2018 - 10:16

Po další komunikaci s webhostingem ještě některé problémy přetrvávají, např nejde uložit článek - řeším.

marvel - 23/04/2018 - 08:59

Problém byl na straně webhostingu a jeho antiviru, který nám "požíral" stránky. Nyní by mělo být vše funkční. Pokud ne, dejte mi vědět.M.

marvel - 23/04/2018 - 08:58

Ahoj, od minulého týdne se stránku potýkaly s problémy. Nejdříve přestala fungovat ochrana proti spamu - captcha, poté nešlo přidávat články a nakonec stránky vypadly úplně.

d10s - 18/04/2018 - 15:24

JINAK PRO B-TÝM- v sobotu (21/4) se hraje na Klukách od 16:00!!!

d10s - 18/04/2018 - 15:22

Karle čtu článek a Franta je Brabec, a Průša těžko mohl centrovat v 48., když šel o půlce dolu, ale jinak dobrej článek

The shoutbox is unavailable to non-members