TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Garda VS ztratila vyhraný zápas proti Církvicím

Sedlec - V pátek podvečer se odehrál další zápas gard. Garda VS přivítala na svém hřišti gardu SK Církvice. Trenér Petr Bouma se na gardu vyprdnul a jel na koncert Michala Davida Ope air tour 2018, který se konal v letním kině města Slaný. Za vším stojí Ruda Macháček, který Boumovi koupil lístky, aby mu do sestavy nekecal :). Jelikož Církvice přijeli v deseti, tak jim byl vypůjčen Jiří Neslinger. 

Garda TJ Viktoria Sedlec - Garda SK Církvice 6:6 (3:0)  

V prvním dějství garda VS  držela míč a kontrolovala hru a vytvářela si šance, naopak Církvice se sporadicky dostávaly do šance. Již ve 4. min. záložník Ivičič z pravé strany přihrál do vápna na kopačku Johnymu Novákovi st. a ten pravačkou otevřel skóre. O čtyři minuty později středopolař Vopatřil vystřelil ze střední vzdálenosti a protáhnul brankáře Církvic Volence. O minutu později brankář Volenec opět zasahoval poté, co zneškodnil Macháčkovu střelu z velkého vápna a vyrazil míč na roh. V 11. min. záložník Jakub Spáčil se uvolnil na pravé straně ve vápně a přihrávkou po zemi našel útočníka Šilhána, který míč uklidil z brankové čáry do prázdné branky – 2:0 V 25. min.stoper Macháček z velkého vápna táhlou střelou vymetl pravou šibenici gólmana Volence – 3:0 O minutu později na druhé straně se do šance dostal útočník Karel Němec, jenže ve vápně přestřeli branku Raichmana. Po půl hodině hry se ke slovu poprvé v zápase přihlásil útočník Lagron. Jiří Vopatřil na něho z lavičky z hecu křičel vystřel. Veřte nebo ne, útočník Církvic Lagron vystřelil, ale jeho pokus ze střední vzdálenosti skončil v ochranné síti za brankou gólmana Raichmana.

O poločase se k mikrofonu dostal brankář gardy VS Petr Raichman.

„Jak bys hodnotil první poločas zápasu Petře? “

„Dlouhý smích. Tak, myslím si, že jsme měli více ze hry a drželi míč uprostřed hřiště a využili šance, ohodnotil první dějství “ brankář gardy Raichnan. „ To myslím, že úplně stačí k hodnocení zápasu a rozesmál se, (dlouhý smích), doplnil“ brankář Petr Raichman.

Pak se trošku rozpovídal.

„ Kde jsi začal chytat Petře? “

„ Na Kačině, já jsem tam furt, odpověděl“ gólman gardy VS Petr Raichman. „ Hrál jsem jenom tam. Chytat jsem začal až v dorostu, doplnil“ odchovanec Kačiny brankář gardy VS Petr Raichman.

Ve druhém poločase do branky nastoupil místo Raichmana  Pepa Pokorný. Asistent trenéra Rudy Macháčka Petr Němec musel odejít domů.   Na hřišti to bylo znát garda VS polevila v koncentraci, nebránila, nedržela míč, nekontrolovala hru a byla za to zle potrestána.  V 55. min. Garda Viktorky zvýšila náskok na 4:0 poté, co se uvolni na pravé straně Ivičič a dlouhým centrem našel ve vápně na zadní tyči osamoceného Šilhána, který se do vzduchu vzlétnul a hlavou upravil na -  4:0. O dvě minuty později na druhé straně stoper Nývlt z trestného kopu z velkého vápna snížil na 4:1. Minutu na to, se do brejku a do zakončení dostal útočník Lagron -  4:2 Po hodině hry útočník Šilhán vstřelil hattrick, když se z půlky hřiště dostal do úniku a ve vápně si položil starostu Církvic Volence a následně uklidil míč do sítě -  5:2.  V 63. min. obránce Andrašík ukázal střelecký instinkt a chladnou hlavu v v zakončení po nahrávce Johnnyho Nováka obránce Andrašík míč uklidil placírkou po zemi k pravé tyči 6:2. Pak garda usnula na vavřínech, přestala běhat a bránit a soupeř třemi branky snížil na 6:5. Nejprve Lagron 2x ze hry překonal gólmana Pokorného a snížil na 6:4. Následně v 75. min. bývalý hráč Potěh , ted hráč Kaňku.korigoval z pokutového kop na 6:5. V nastaveném čase stoper Nývlt po druhé v zápase skóroval z trestného kopu, tentokrát z levé strany rozehrál standardní situaci z velkého vápna a technickou střelou uklidil míč k levé tyči a vyrovnal na konečných 6:6. Garda VS remizovala s gardou  SK Církvice vysoko 6:6.

 Branky : 3x Šilhán, Novák, Macháček, Andrašík – 4  x Lagron, 2x Nývlt

Garda  TJ Viktoria Sedlec –  Raichman, Rosenkranec, Macháček, Jiří Pavlík,Andrašík, Hadrovský,Spáčil, Novák st. , Vopatřil, Ivičič, Jiráň, Šilhán, Bláha,Šabacký

Garda SK Církvice –  Volenec st. – Kubín, Novák ml. Nývlt, Volenec J. ml., Kunášek, Neslinger,Jakubů, Kubín, Lagron, Němec

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc