Mladší přípravka deklasovala Sázavu

Ke čtvrtému mistrovskému zápasu přivítala Viktorka Sedlec  Sázavu. V kabině trenér upozorňoval na herní sílu Sázavy, na důsledné plnění si úkolů,  ale jak se v zápětí ukázalo, obavy byly zbytečné. Domácí preferovali hru opět na 3x 16 minut. Hned ve druhé minutě po rohu Dostála zahájil kanonádu Novák 1:0 .

.

Ve čtvrté minutě unikl po pravé straně Neubauer a neomylně zavěsil. 2:0  V šesté minutě po odraženém balonu zvýšil střelou z dálky (která sedla) Halák. 3:0 . A hned po rozehrání pěknou střelou skoroval Dostál. 4:0 .O přestávce nabádal trenér Neubauer své svěřence k "hezčí" hře. " Sice vedeme, ale není to hezké pro oko" a vyslal kluky do druhé třetiny. Ve třetí minutě po vhazování ze závaru před brankou zvýšil Novák. 5:0 . V šesté minutě kopal Klér roh, který placírkou" nacpal" na volného Nováka, který se nemýlil. 6:0 . V zápětí po chybě soupeře v obraně opět trestal Novák. 7:0 . V osmé minutě kopal soupeř čtyři rohy za sebou, ale gol do brány neprocpal, zejména díky nekompromisním odkopům Kléra a Dostála, naopak po čtvrtém rohu chytrou přihrávkou našel golman Vágner vpředu osamoceného Neubauera a ten střelou k tyči zvýšil na 8:0 . Poté se v útoku krásně uvolnil snažící se Kulhánek a v pádu nastřeili tyč. V nastalém závaru našel Klér přihrávkou Neubauera a ten mazácky zavěsil k tyči. 9:0. Ke konci třetiny si od poloviny do prázdného hřiště zasóloval Klér, ale před bránou mu "kamarádsky" :-) odebral míč Neubauer a zakulacoval na 10:0 . Poté ještě střílel Novák a dvakrát po sobě trestal. 11:0 a  12:0 .

jediná akce pro "oko" se zrodila na začátku třetí třetiny , kdy přes celé hřiště prokličkoval Neubauer a ránou zavěsil. 13:0 . Dále hned zvyšoval Novák. 14:0 . V šesté minutě závěrečné třetiny fauloval soupeř Kulhánka, ke střele se připravoval Dostál, ale trenér povolal ke střele Kléra a ten ránou z dálky zavěsil k tyči pod padajícího gólmana. 15:0 . Ovšem do minuty si spravil chuť i Dostál kdy mazáckou ránou zakončil. 16:0 . V tento moment jsem nabádal brankáře Vágnera aby udržel nulu, ale přišly dva fauly kosích obránců Kléra a Dostála, které soupeř trestal poprvé krásnou ránou přes zeď pod víko a podruhé dělovkou k tyči.Opravdu nechytatelné dobře kopnuté rány. Čímž soupeř upravil výsledek na konečných 16:2 .

 

Sestava: Vágner - Dostál, Klér, Halák, Kulhánek, Novák, Neubauer .

Pro nemoc se omluvil Holub.

Branky: Halák 1x , Klér 1 x,  Dostál 2x , Neubauer 5x ,Novák 7x .