TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Záložník Kožnar dvěma góly rozhodl derby proti Kaňku

Sedlec - V 6. kole bylo na programu předměstské derby. Na estadiu Sedlec TJ Viktoria Sedlec doma přivítala TJ Sokol Kaňk. V minulém kole TJ Viktoria Sedlec prohrála doma se Zbraslavicemi 3:1, naopak TJ Sokol Kaňk vyhráli doma nad Novými Dvory 2:1. Viktorka čekala už pět soutěžních zápasů na výhru OP v podzimní soutěži!! V sobotu se hrálo nejen o body v OP, ale byla také odměna za zápas. Hrálo se o sud piva, o který se vsadila dvojice Jan Vavřina - Radek Vokoun. Viktorka postrádala Brabce, Volence, Petra Mrštíka a další hráče.

Viktoria Sedlec - Sokol Kaňk 2:1 (2:1)
Oba týmy hrály kombinační fotbal, ve kterém bylo plno osobních soubojů. Úvod zápasu patřil Viktorce, která se v 10. min. dostala do vedení. Záložník Kožnar hrál svůj životní zápas a věříme i všichni hráči i fanoušci ze Sedlic bude nadále podávat stejné výkony jako v sobotu.Ne jen on, ale my všichni jako tým Viktorka. Levý záložník Kožnar ozbrojil o balón kaňkovského hráče (který na konci sezóny „utekl“ na Kaňk) Davida Pavlíka na útočné polovině hřišti a z 35 metrů tvrdou pohotovou střelou po zemi k levé tyči uklidil míč do branky. Na Kožnarovu ránu se jen díval brankář Vokoun, která skončila v levém dolním rohu kaňkovské branky a vymetala všechny pavučinky – 1:0 Kaňkovští fotbalisté se o směli v útoku o tři minuty později, když se po rohu Růžičky z pravé strany se k hlavičce dostal záložník Fr. Černohlávek, jenže mířil vedle branky gólmana Malého. Do útoku Sedlic se po dlouhé době vrátil útočník Gono, který svedl několik osobních soubojů o balón se soupeřem. Mimo jiné uhrál také několikrát míč u rohového praporku a šetřil drahocenné minuty v závěru zápasu. V 25. min. záložník Gono měl velkou zásluhu na druhé brance v barvách Viktorky poté, co se k němu na pravé straně odrazil balón a přihrávkou po zemi na zadní tyč nahrál nabíhajícímu Kožnarovi a ten placírkou uklidil míč do prázdné brány gólmana Vokouna – 2:0 Naposledy se Viktorka dostala doma do dvoubrankového náskoku v 26. kole OP proti Církvicím výsledek skončil 2:0. O branky se postarali hráči Jakub Spáčil a Jan Hvězda, ale zpátky k zápasu. Hned po rozehrávce Kaňku z pravé strany do šance se řítil Johny Růžička, ale byl ve vápně faulován brankářem Malým. Jaromír Horký s přehledem proměnil pokutový kop, když vymetl pravou šibenici gólmana Malého a snížil na – 2:1 V 36. min. záložník Veselý se prosadil před brankou Sedlic, ale v pádu z velkého vápna přestřelil branku Malého. V závěru zápasu prvního poločasu stoper Vavřina metr za půlkou vystřelil na bránu Vokouna a jeho navštívenka prosvištěla metr nad levou šibenici branky gólmana Vokouna.

Ve druhém dějství se hra otočila, hráči Kaňku byli více na míči, kdežto Viktorka bránila jednobrankové vedení. V 63. min. po centru Černohlávka se do zakončení dostal R. Martz, ale hlavičkoval nad branku gólmana Malého. V 67. min. Fr. Černohlavek byl na polovině soupeře faulován na pravé straně a rozhodčí faul odpískal, přesto verdikt rozhodčího Sedláčka se Černohlávkovi se nelíbil. Kaňkovský hráč Fr. Černohlávek šel předčasně do kabin, když po dvou žlutých kartách si promluvil s rozhodčím Sedláčkem. Více v zápise o utkání. Zpátky k zápasu. V 69. min. po centru Kožnara se do zakončení z velkého vápna dostal útočník Gono, jenže jeho střelu obránci zablokovali. Odražený míč nedostal k obránci Košátkovi, který českou uličkou uvolnil Pavla Mrštíka, jenže vystřelil vedle pravé tyče gólmana Vokouna. Poté Viktorka zaparkovala autobus před gólmanem Malým a bránila jednogólový náskok až do konce zápasu, takže nechala prostor pro Kaňk si vytvořit šance.Kaňk zpustil tlak, hra se točila především kolem dvojice J. Horký a Johny Růžička,kteří vytvářeli šance pro své spoluhráče, jenže Viktorka podala týmový výkon a odolávala tlaku soupeře. V 70. min. brankář Malý si připsal další čárku do kolonky, když pohotovým zákrokem chytil přízemní střelu záložníka J. Horkého, která mířila k levé tyčce branky gólmana Malého. Ne že by šance Viktorka neměla. Snad v 71. min. útočník Gono českou uličkou oslovil ve vápně nabíhajícího Marcela Poula, ten sice měl odkrytou branku soupeře, ale jeho střela skončila v boční síti gólmana Vokouna. V 77. min. po Růžičkově centru z pravé strany se ve vápně hlavou prosadil Mořický, ale na štěstí pro Viktorku jeho hlavička skončila v ochranné síti za brankou brankáře Malého. V samém závěru o výsledku mohl v 88. min. trestným kopem ze střední vzdálenosti útočník Gono, ale jeho pokus letěl těsně vedle pravé tyče kaňkovské branky. TJ Viktoria Sedlec konečně vyhrála, když na vítězství čekala šest zápasů a připsala si první VELMI DŮLEŽITOU podzimní výhru do tabulky OP, když doma derby s Kaňkem vyhrála 2.1 a ta se počítá pánové. 

Branky: 10., 25. Kožnar - 26. pok. kop J. Horký.

Rozhodčí: Jiří Sedláček. ŽK: R. Jiráň - F. Černohlávek. ČK: 67. F. Černohlávek.

Diváků: 140.

Sedlec: Malý - Průša, Kubec, Jan Vavřina, D. Košátko, Kožnar, Kořínek, Gono (90. R. Jiráň), Hvězda (63. Vrba), Pav. Marštík (71. Zdychynec), M. Poul (71. Pospíšil).

Kaňk:Vokoun - D. Klatka, Mořický (68. Predescu), Franc, J. Horký, Veselý (83. Mandík), Růžička, R. Matz (68. Lenc), Novotný (83. Lagron), F. Černohlávek, Pavlík.

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc

 

Tabulka OP 23/24
po 8. kole

1. Suchdol 21* 
2. Sparta B 15 
3. Církvice 15*
4. Tupadly 15 
5. Chotusice  14*
6. Malešov 13*
7. Sedlec 11*
8. Zruč 11
9. Nové Dvory  8
10. Kaňk 6
11. Záboří 4* 
12. Křesetice  3* 
13. B.Podolí  3* 
* o zápas méně

Hráči A týmu

Kecátko

marvel - 23/04/2018 - 10:16

Po další komunikaci s webhostingem ještě některé problémy přetrvávají, např nejde uložit článek - řeším.

marvel - 23/04/2018 - 08:59

Problém byl na straně webhostingu a jeho antiviru, který nám "požíral" stránky. Nyní by mělo být vše funkční. Pokud ne, dejte mi vědět.M.

marvel - 23/04/2018 - 08:58

Ahoj, od minulého týdne se stránku potýkaly s problémy. Nejdříve přestala fungovat ochrana proti spamu - captcha, poté nešlo přidávat články a nakonec stránky vypadly úplně.

d10s - 18/04/2018 - 15:24

JINAK PRO B-TÝM- v sobotu (21/4) se hraje na Klukách od 16:00!!!

d10s - 18/04/2018 - 15:22

Karle čtu článek a Franta je Brabec, a Průša těžko mohl centrovat v 48., když šel o půlce dolu, ale jinak dobrej článek

The shoutbox is unavailable to non-members