Ve druhém dějství Viktorka rozstřílela SK Bečváry

Kutná Hora - Další v pořadí třetí přípravný zápas odehrála Viktoria Sedlec na umělé trávě v Kutné Hoře. Tentokrát se Viktorka střetla s týmem z Kolínska. SK Bečváry hrají okresní přebor a v tabulce se nacházejí na devátém místě s 15ti body. 

Tj Viktoria Sedlec - SK Bečváry 5:1 (1:0) 

 Už úvodu zápasu soupeř nastěhoval na polovinu Viktorky a držel míč na svých kopačkách a diktoval tempo hry, ale do vyložených šancí se nedostal, naopak Viktorka zaostávala pohybu, nebyla dostatečně důrazná v osobních soubojích a hodně kazila rozehrávku, jenže soupeř toho nedokázal využít. Jako první v zápase zahrozily SK Bečváry. V 17. min. se brankář Dostál přesvědčil, že má dobře postavené tři tyče, když po Uherově střele ze střední vzdálenosti orazítkoval břevno branky gólmana Dostála. Po půl hodině hry se na pravé straně prosadil útočník číslem 10(kdyby to někoho zajímalo) M. Černý, ale mířil vedle branky gólmana Dostála.

 Ve 33. min. Viktorka udeřila jako blesk z čistého nebe, když záložník Kožnar na velkém vápně si zaseknul balón a položil si obránce i brankář Stoupu a levačkou po zemi uklidil míč ke vzdálené tyči do dolního růžku branky gólman Stoupy – 1:0 Ve 42. min. záložník Kožnar se opět prosadil do podobné situace ve vápně jako při první gólu, ovšem místo zasekávačky, zvolil střelbu pravou nohou, jenže jeho střela skončila v ochranné síti za bránou brankáře Stoupy.

 Po změně stran Viktorka vsítila druhou branku, když v 53. min. ve vápně prosadil útočník Češpiva, svým důrazem a nedorozumění mezi obráncem a gólmanem Stoupou uklidil míč do branky na - 2:0. V 65. min. opět zazněla v zápase branková konstrukce Viktorky, když se do zakončení ve vápně dostal opět Uher, tentokrát trefil levou tyčku gólmana Dostála. V 66. min. Viktorka opět trestala soupeře. Že Daniel Košátko má natrénováno z fotbalového plesu kopat míč z půlky do prázdné branky (na plese trefil do branky, kdyby to někoho zajímalo) se soupeř, ale i gólman Stoupa přesvědčil, když z půlky hřiště střelou po zemi uklidil míč do prázdné branky - 3:0

Další branka byla na cestě v 82. min., kdy zase brankář Stoupa zaváhal v rozehrávce a útočník Vavřina svým napadáním ve vápně sebral míč gólmanovi Stoupovi a následně napálil míč do sítě - 4:0 O minutu později bývalého gólmana Sparty KH Stoupu překonal útočník Pavel Mrštík, který technickou střelou z vápna uklidil míč do dolního růžku branky - 5:0 To nemuselo být podání Viktorky vše. V 85. min. útočník Češpiva unikl po pravé straně a centrem ve vápně našel nabíhajícího záložníka Kožnara, který z první levačkou vystřelil na branku, jenže střela letěla pánbůh do oken. Když už se zdálo, že Viktorka udrží čisté konto v zápase, soupeř na konec čestného gólu dočkal. V 87. min. střelu útočníka Černého si nešťastně srazil míč do vlastní branky obránce Průša – 5:1 TJ Viktoria Sedlec až na třetí pokus konečně vyhrála v přátelském utkání, když rozstřílela SK Bečváry 5:1.

 TJ Viktoria Sedlec - SK Bečcáry 5:1 (1:0)
Branky – 33. Kožnař, 53. Češpiva, 66. Košátko, 82. Vavřina, 83. Pavel Mrštík – 87. vlastní Průša 
Rozhodčí Kafka

TJ Viktoria Sedlec : Dostál – Kožnař Vavřina, Kubec, Hyka – Košátko, zdychynec, Vrba, Poul – Kolda, Pavel Mrštík na střídačce Rohan, Pohanka, Průša, Češpiva

SK Bečváry : Stoupa – Kšírl M., Uher, Slezák, Kšírl J. – Jahoda, Kšírl V., Kuba J., Kuba P. – Černý M., Šmejkal V.