V dalším kole TJ Viktoria Sedlec přivítala doma SK Církvice.

Sedlec - V dalším kole TJ Viktoria Sedlec přivítala doma SK Církvice. 

Sedlec - Církvice 2:2 (1:2)

Sedlec církvice
Článek + foto uvnitř.

 

 

Do utkání Viktorka nastoupila v kombinované sestavě s falešnými útočníky Jakub Klimpar a Viktor Pohanka. Jenže úvod patřil soupeři. V 15. min. se prosadil bývalý hráč a kapitán Sedlic Martin Volenec, když byl důrazný v pokutovém území a dorazil odražený balón do branky - 0:1. Aby toho nebylo málo, Viktorka inkasovala podruhé. V 19 . min. po rohovém kopu Volence se na zadní tyči prosadil Dušek, když po osobním souboji brankářem Šilhánem na malém vápně zvýšil hlavou na - 2:0.
Po inkasované brance trenér Vopatřil udělal změny v sestavě. Do zálohy se posunul Pohanka a do obrany se vrátil Brabec. Krajního beka si zahrál Žídek a do útoku byl vyslán Vavřina. Soupeř najednou neměl dost prostoru a hra se vyrovnala. Ve 23 min. Viktorka poprvé zahrozila, když ze střední vzdálenosti technickou střelou Pohanka protáhnul gólmana Fořšta. Nakonec se Viktorce do poločasu podařilo snížit. Ve 40 min. po Hvězdově rohu a hlavičce Dostála si míč na malém vápně zpracoval D. Košátko a prostřelil gólmana Církvic - 1:2
Úvod druhého dějství byl vyrovnaný. Oba soupeři bojovali o každý balón. Církvice hrozily střelbou ze střední vzdálenosti. Hodně agilní byl záložník Macháček, který nejprve 57. min. vystřelil na branku Šilhána, ale jeho střela letěla dva metry vedle pravé tyče branky gólmana Šilhána. O minutu později další pokus o střelu Macháčka. Tentokrát to letělo těsně nad branku gólmana Šilhána. V 70 min. Viktorka vyrovnala, když na Pohankův rohový kop si na přední tyč naběhnul nikdo jiný než Fanda Brabec a hlavou vyrovnal - 2:2. Poté opět zase o sobě dál vědět Macháček, když zase střílel ze střední vzdálenosti a tentokrát střela z poza šestnáctky mířila do pravé šibenice, ale brankář Šilhán byl proti s fantastickým zákrokem vyrazil míč na roh. V samém závěru zápasu Viktorka hrála o deseti, když červenou kartu dostal Kožnar, takže na pozici stopera posunul střídající útočník J. Poul. Na konečném výsledku se nic nezměnilo, takže zápas skončil remízou 2:2.
 
Branky: 40. Košátko, 72. Brabec - 15. M. Volenec, 19. Dušek.
Rozhodčí: Klobása - R. Pařez, Hejduk.
ŽK: Němec.
ČK: 86. Kožnar.
Diváků: 100.
Sedlec: Šilhán - Kožnar, Brabec, D. Košátko, Fitzbauer, Hvězda, Jan Vavřina (68. Češpiva), Pohanka, Dostál, Žídek (46. J. Poul), Klimpar.
Církvice: Foršt - Němec, Macháček, J. Kalfiřt, Palii, M. Volenec, Dušek, P. Vocl, Nývlt, Černý, Rajdl.

 C1

c2

c3

c4

c5

c6

c7

c8

c9