Sedlec těsně porazil Tupadly

Sedlec - V sobotu dopoledne v 10:15 bylo na programu další zápas okresního přeboru tentokrát TJ Viktoria Sedlec změřila síly s týmem TJ Star Tupadly. V minulém utkání Viktorka prohrála 1:3, přičemž v 80. min vedla 1:0.

Sedlec - Tupadly 1:0 (1:0)

V úvodu zápasu TJ Star Tupadly držely míč na svých kopačkách a kontrolovaly hru, ale branka padla na druhé straně poté, co Viktorka zahrozila z brejku. V 9. min. středopolař Kolda na polovině hřiště poslal balón za obranu Tupadel, kam si naběhl útočník Pavel Mrštík a ten pred velkým vápnem technickou střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu - 1:0. Pro změnu na druhé straně v 17.min. střední záložník Vojáček vystřel ze střední vzdálenosti, ale Vojačkův pokus. letěl dva metry vedle branky gólmana Dostála. Ve 20. min. brankář Dostál pripsal první pohotový zákrok, když záložník Pipek z poza vápna tvrdou střelou protáhnul Dostála, který robinzonádou vyrazil míč na roh. Ve 38. min. na Koldův rohový kop z levé strany si do vápna naběhl Brabec, ale na zadní tyči hlavičkoval těsně vedle branky Liptáka. V samém závěru prvního poločasu Viktorka mohla inkasovat, když v 45 min. Tupadly se dostaly do přečíslení, ovšem útočník Plíhal v pokutovém území v malém vápně balón napálil do gólmana Dostála.

Hned zkraje druhého dějství v 54 . min. Viktorka mohlas navýšit své vedení když se Hvezdově centru z levé strany se do zakončení dostal útočník Pavel Mrštík., jenže z malého vápna přestřelil branku gólmana Liptáka. V 59. min. To v sektoru diváků jen zahučelo když k odraženému balónu dostal středopolař Spáčil, který z voleje vystřelil ale z velkého vápna mířil těsně vedle pravé tyče Liptákově branky. V 73 min. Viktorka měla další příležitost , když po Koldově rohu z pravé strany se ve vápně prosadil stoper Brabec a zakončil těsně nad břevno gólmana Liptáka. O minutu později na druhé straně střední záložník Vojáček rozehrál trestný kop technickou střelou ze střední vzdálenosti, ale brankář Dostál byl připravený a bezpečně kryl jeho střelu v náruči. V 80. min. Pavel Mrstik mohl připsat další branku v zápase pote, co rozehrál nepřímý volný kop, jenže technickou strelou trefil pripravenou zeď V závěru zápasu Viktorka podržela míč a zklidnila hru. Přesto v samém závěru zápasu Tupadly zahrávaly trestný kop a poslali do útoku i brankáře Liptáka , ale vyrovnávací branky se Tupadly nedočkaly, protože ve vzduchu ve vlastním pokutovém území kraloval stoper Brabec, který několikrát hlavou odvrátil mi do bezpečí.

TJ Viktoria Sedlec uhájila jednobrankové vítězství nad TJ Star Tupadly.

Branka: 11. Pav. Mrštík.
Rozhodčí: Uher - Sojka, Fencl
ŽK: Hyka - Šemík, R. Plíhal
Diváků: 60
Sedlec: Dostál - Kubec, Fitzbauer, Petr Mrštík, Brabec, Hyka, Hvězda, Jak. Spáčil (67. Záleský), Kolda, Průša (84. Rohan), Pav. Mrštík (87. Koriťák)
Tupadly: Lipták - Hašek, Zahradník, Šemík, Válek, Vančura, Vojáček, Št. Pipek (74. Palinčák), Koudelka (60. D. Krajíček), R. Plíhal, Císař.