B- tým vybojoval bod v Malešově

Malešov - Ve 2. kole IV. třídy vyrazila rezerva Viktorky do Malešova, odkud den předtím přivezl A-tým bod za remízu 2:2.

Maleošv B - Sedlec B 3:3 (3:1)

 Úvod zápasu patřil Malešovu, který se ve 13. min. dostal do vedení, když po rohu z levé strany se ve vápně hlavou prosadil Zbořil a uklidil míč na zadní tyč biliarovým způsobem, kdy míč se odrazil od tyčky sjel po siti do branky 1:0. Po inkasované brance Viktorka převzala iniciativu a vytvářela si šance. Velice aktivní byl útočník Krupička, který se v 17. min. Individuálně prosadil před pokutovým územím, ale vystřelil těsně nad branku Malešova. V 27. min. Viktorka mohla vyrovnat z pokutového kopu poté, co útočník Krupička byl faulován, ale obránce Hyka překopnul branku jako kdysi Franco Baresi nebo Roberto Baggio na MS v USA 94 ve finálovém rozstřelu proti Brazílii. Nakonec Viktorka vyrovnala ve 33. min. když po standardní situaci obránce Kubec vrátil z levé strany balón do vápna, kde byl záložník Ďoubal a vyhrál osobní souboj s gólmanem Cinglem a hlavou vyrovnal na 1:1. Jenže závěr prvniho poločasu patřil Malešovu. O dvě vstřelené branky během šesti minut se postaral útočník Špírek ml. Nejprve se ve 39. min. se prosadil na pravé straně když z úhlu prostřelil gólmana Šilhána - 2:1. Ve 45. min. se dostal pro změnu do brejku a z velkého vápna překonal po zemi vybíhajícího brankáře Šilhána - 3:1.

 Hned po změně stran se opět dostal útočník Krupička a z hranice šestnáctky orazitkoval levou tyčku branky Malešova. Viktorka ve druhém dějství prostřidala sestavu a přineslo to své ovoce, protože v 66. min. Viktorka snížila 3:2, když záložník češpiva dostal přesnou přihrávku za obranu a prostřelil vybíhajícího brankáře Cingela - 3:2. V 70. min. běžel Škrobák sám na Šilhána, toho ale neprostřelil. V 78. min. Viktorka vyrovnala poté, co na hranice vápna útočník Krupička uvolnil přihrávkou na levé straně útočníka Ďoubala, který s přehledem překonal brankáře Cingela a vyrovnal na - 3:3.

TJ Viktoria Sedlec podala kvalitní a kolektivni vykon a zaslouženě vybojovala cenný bod v Malešově po výsledku 3:3.

Malešov B - Sedlec B 3:3 (3:1), 13. Zbořil, 39., 45. Špírek ml. - 33., 78. Ďoubal, 66. Češpiva
SK Sokol Malešov: Cingel - Hála Tichý Čížek Tomáš Fuksa Vlček [K] Železný Procházka Špírek ml. Škrobák Joska Nahradnici: Devera Štefl Zbořil Dugas Papák Hruška Špírek Martin st
TJ Viktoria Sedlec: Šilhán - Záleský, Suchánek, Rohan, Pečimúth, Hyka, Češpiva, Fitzbauer [K], Žídek, Ďoubal, Pavlík, Dostál, Bříza, Krupička, Voloshchenko, Kubec