Viktorka podruhé v sezóně prohrála, nestačila na Tupadly

Sedlec- V sobotu po obědě bylo na programu 5. kolo okresního přeboru. Narazili na sebe sousedi ze středu v tabulky OP, protože pátá TJ Viktoria Sedlec 7 body doma přivítala sedmou TJ StarTupadly se 6 body.

TJ Viktoria Sedlec - TJ StarTupadly 1:2 (0:0)

 Prvním poločas hosté měli více ze hry a stříleli převážně ze střední vzdálenosti, ale většinou jejich pokusy končily mimo branku. Naopak Viktorka hrozila z protiútoků. Jako třeba 26.min. středopolář Papoušek přenesel hru na pravou stranu, kde byl záložník Pavlík a hlavou našel Pohanku, ten místo přihrávky na Svobodu z těžkého úhlu vystřelil. Brankář Lipták míč sice vyrazil, ale nikdo z našich hráčů nedobíhal. Ve 32 min. se pro změnu do šance dostal Hvězda poté, co k němu dostal odražený balón od Pavlíka, jenže útočník Hvězda z velkého vápna přehodil nejen gólmana Liptáka, ale i branku hostů. Závěr prvniho poločasu patřil hostům. V 41. min. Haškovu střelu ze střední vzdálenosti brankář Dostál vyrazil nad branku. Ve 42. min. Viktorka už hrála o 10 , protože Jaroslav Poul dostal červenou kartu za strkanici.

 Hned po změně stran hosté využili početní výhodu jednohoho hráče v poli a ujali vedení, když se v 57. min. ve vápně prosadil kapitán Tupadel útočník Císař a otevřel skóre zápasu - 0:1 Přesto že ve druhém poločase Viktorka hrála o deseti vytvořila si několik gólových příležitostí. Ještě předtím, však zahrozili hosté . Po hodině hry střídající záložník Čertek se uvolnil na levé straně a přihrál Císařovi, ten nvšak v plném náběhu ve skluzu na malém vápně přestřelil branku domácích. O minutu později na druhé straně se před velkým vápnem uvolnil Hájek, ale z velkého vápna napálil míč do gólmana Liptáka. V 71. min. Viktorka vyrovnala když Papoušek proměnil s přehledem pokutový kop poté, co hosté zahráli rukou ve vápně. Pak se dostal do gólových šancí střídající Pavel Mrštík. V 72. min. Viktorka mohla strhnout vedení na svojí stranu. Jenže místo střelby z hranice šestnáctky P. Mrštík si nechtěně šlápnul na míč. V 77. min. Viktorka šla do protiútoku poté, co Hájek uvolnil Mrštíka, ten však z vápna netrefil zcela odkrytou branku hostů. Opět se potvrdilo pravidlo ve neprospěch Viktorky Nedáš, dostaneš. V 82. min..Po Pipkově rohu z levé strany a po sérii nepodařených domacich odkopů se odražený míč ve vápně dostal Zahradníkovi a ten vítěznou brankou zápasu překonal gólmana Dostála -1:2
 
 Na závěr chci pochválit, hráče, že to nevzdali, ikdyž hráli druhý poločas o deseti a předvedli bojovný a kolektivni výkon a opravdu moc nechybělo, abychom otočili utkání ve svůj prospěch.

Branky: 71. pok. kop Papoušek - 57. Císař, 82. Zahradník
Rozhodčí: Ledvina - V. Müller, Tvrdý
ŽK: Pav. Mrštík - R. Plíhal, F. Koudelka. ČK: 42. J. Poul.
Diváků: 50. Sedlec:
Dostál - J. Poul, Brabec, Kolda, Kožnar (64. Pav. Mrštík), Pavlík, Pohanka, Papoušek, M. Hájek, Svoboda (46. Fitzbauer), Hvězda.
Tupadly: Lipták - Zahradník, P. Stieber, Hašek, V. Pipek, Vančura (66. F. Koudelka), R. Plíhal (57. Čertek), Klička, Hudec (84. Stehlík), Šemík, Císař