Viktorka B přišla o výhru v závěru zápasu

I v neděli přijely na hřiště do Sedlic Paběnice, tentokrát se však utkaly rezervy obou mužstev. Trenér Viktorky B Vopatřil nemohl tentokrát vybírat z širokého kádru, jak tomu jindy bývá obvýkle při domácích utkáních. Na střídání měl pouze Hvězdu, který měl už jedno víkendové utkání v nohách. 

.

 

Začátek zápasu nabídl pěkný kombinační fotbal s množstvím přesných přihrávek, avšak na gólové situace byl skoupý. Výjimkou byla akce Ivičiče, který zatáhl míč po pravé straně a přízemním centrem našel v malém vápně nabíhajícího Ďoubala. Ten v pádu poslal míč do odkryté branky a zajistil Viktorce vedení. Paběnice zahrozily po stříleném centru, když sedlecký gólman Bartoníček vyspoupil z branky, neodhadl však směr přihrávky a míč okolo něj prosvištěl přes malé vápno. Naštěstí pro domácí však paběničtí útočníci balon nedoběhli a ten skončil mimo branku Viktorky.

 V druhém poločase se Bartoníček v brance nudil, neboť Viktorka soupeře zatlačila na jeho půli, nicméně uklidňující gól už nepřidala. Naopak Paběnice začaly hrát na brejky. Po jednom takovém brejku srovnal stav ukání Lupínek poté, co ukázkově přehodil vybíhajícího Bartoníčka. Skóre se už do konce utkání neměnilo, a tak si týmy body tentokrát rozdělily.

Viktoria Sedlec B - Paběnice B  1:1 (1:0)

Sestava domácích: Bartoníček - T. Hejný, Kožnar, L. Tvrdý, Němec - Ullman, Vrba, D. Košátko, A. Košátko - Ivičič, Ďoubal