Sedlecká rezerva podruhé v sezóně porazila Bílé Podolí B

Sedlec -  Před posledním kole III. třídy na sebe narazila mužstva z horní poloviny tabulky.  Proti sobě nastoupily rezervy VS B – Bílé Podolí B. Oba soupeři v minulém kole nehráli kvůli nezpůsobilému terénu. Nedělní zápas byl také bratrovražedný souboj v rodině Spáčilů. V dresu Bílého Podolí nastoupil Jan Spáčil a na druhé straně v barvách Viktorky hrál Jakub Spáčil. Na podzim VSB porazila Bílé Podolí B 5:3.

 

TJ Viktoria Sedlec B – Bílé Podolí B  .  

V prvním poločase se hrál útočný fotbal na obou stranách. Již v úvodu Kobylky začaly kousat. V 7. min. Mužátkovu hlavičku na brankové čáře zneškodnil na roh brankář Vokoun. Ale v 8. min. se už Kobylky dostaly do vedení. Hosté rozehráli rohový kop na krátko a rozhozená obrana Sedlic nechala osamoceného Tomana na zadní tyči, který trefil levou šibenici Vokounovy branky!!- 0:1 Viktorka postupně převzala iniciativu na hřišti a pozvolna si vytvářela gólové příležitosti. Ve 24. min. se po rohovém kopu ve vápně prosadil Vopatřil, ale hlavičkoval jen doprostřed braky, kde stál připravený gólman Stoček. O čtyři minuty později Spáčilova rána ze střední vzdálenosti letěla těsně vedle pravé tyče Stočkovy brány. Ve 32. min. útočník Chmelař z velkého vápna protáhnul gólmana Vokouna, který jeho střelu vyrazil na roh. O dvě minuty později na druhé straně se do šance dostal Daniel Košátko, ale po přihrávce Tvrdého z pravé strany do vápna Košátko ze dvou metrů nepropálil gólman Stočka. Nevedlo se ani L. Tvrdému, který se prosadil po pravé straně, ale na bližší tyči gólmana Stočka nepřekonal. Střelecké trápení do poločasu ukončil až „Mercedes“. Ve 36. min. na Ullmanův rohový kop jsi ve vápně na přední tyči naskočil Ďoubal a hlavou překonal brankáře Stočka – 1:1.

 

Ve druhém dějství byla hra opatrná a to na obou stranách. Útočné akce obou mužstev končily před velkým vápnem bez střelby ze střední vzdálenosti. Až po hodině hry se měnilo skóre na světelné tabuli ve prospěch domácích. V 66. min. Jakub Spáčil rozehrál trestný kop na rozeběhnutého Kožnara, který z levé strany ranou po zemi ke vzdálené tyči angličanem upravil na 2:1!!

Ovšem to nemusela být poslední branka zápasu. V 77. min. útočník Ďoubal našel centrem ve vápně střídajícího Aleše Košátka, který hlavou sice překonal gólmana Stočka, ale branka kvůli ofsajdu neplatila. V samém závěru VSB mohla pojistit výhru, ale brankář Stoček byl proti. V 88. min. záložník Petr Němec uvolnil na pravé straně Ďoubala, jenž velkého vápna technickou střelou se pokoušel překonat brankáře Stočka, ale jeho střelu robinzonádou vyrazil na roh. I Viktoria Sedlec B se také loučila vítězstvím na domácím hřišti, když porazila Bílé Podolí B 2:1.

 

 

TJ Viktoria Sedlec B – Bílé Podolí B 2:1 (1:1)

 

Branky: 8. Toman 36. Ďoubal. 66. Kožnar

Rozhodčí: Mottajček

 

TJ Viktoria Sedlec B:  Vokoun – Svoboda, Andrašík © Pavlík, Kožnar –  D. Košátko(73. A. Košátko), Tvrdý, Vopatřil (60.P. Němec), Ullman(46.Novák), Ďoubal, Jakub Spáčil

 

Bílé Podolí B:  Stoček – Jansa, Mužátko(c), Kupka, Fejfar – Skala(77. Horký), Šváb, Jan Spáčil,Toman – Chmelař, Kachmarskyy