Zhodnocení sezóny 2012-2013

Výbor Tělovýchovné jednoty Viktoria Sedlec děkuje všem hráčům a funkcionářům za vzornou reprezentaci. Vzhledem k velikosti jednoty jsou vítězství v okresním přeboru, dobré umístění ve III. třídě a umístění v popředí soutěže přípravky skvělými výsledky.
Přípravka pod vedením Ládi Neubauera a Petra Kléra oživila mládežnický fotbal v naší jednotě.   Poděkování patří vedení týmu a všem rodičům, kteří se podíleli na zdárném chodu oddílu. Mládežnický fotbal má všude problémy a je proto skvělé, že se objevila skupina lidí zapálená pro fotbal v naší jednotě.

. Přejeme úspěch hráčům, funkcionářům a všem rodičům i v následujícím ročníku soutěže.
B mužstvo skončilo ve středu tabulky III. třídy. Jeho význam  chápeme v možnosti uplatnění pro hráče, kteří střídají za  A mužstvo nebo se  rozehrávají  po zranění. Je také možností pro prodloužení kariéry hráčů, kteří ještě nechtějí jít do starého železa. Dobrý výsledek mužstva je také ovlivněn působením hráčů A mužstva, kteří jsou pro jednotlivá utkání osloveni a mužstvu hodně pomáhají.  
A mužstvo vyhrálo okresní přebor a skončilo druhé v poháru okresu. Poděkování za tyto výsledky patří především trenérovi Luboši Votavovi a vedoucímu mužstva Pavlu Krčovi. Trenér stabilizoval mužstvo a za svého působení přivedl do kádru nové hráče – herce, kteří se všichni uplatnili. Pro jednotu bylo jeho angažování před třemi roky šťastným krokem. Jednotě pomáhá i materiálně a pracuje bez nároku na odměnu. Vzhledem k tomu, že se nejedná o našeho bývalého hráče je jeho působení neocenitelné. Poděkování patří samozřejmě i všem hráčům, kteří nastoupili do mistrovských utkání. Jejich účast o víkendech je z důvodu zaměstnání složitá. V mnoha případech si na utkání museli brát i dovolenou. Vyhráli s šestibodovým náskokem a ve svém středu mají i nejlepšího střelce okresu Láďu Pospíšila. Výbor oceňuje jejich kolektivního ducha. Proto jim patří obdiv a uznání.
Výbor vnímá, že rozhodnutí nepřijmout výzvu přihlášení do krajské soutěže, může především na mladší hráče působit negativně. Rozhodnutí výboru bylo ale čistě racionální. Jsme přesvědčeni, že účast je podmíněna širokým kádrem hráčů, zázemím pro konání zápasů a existencí funkcionářů.           Ani jedna z podmínek účasti není, dle výboru splněna a proto nemůžeme v krajské soutěži působit.
Poděkování výboru patří našemu kustodovi Pavlu Krčovi, který se vzorně stará o materiální zabezpečení oddílu a trávníkáři Pepovi Vavřinovi a synovi za vzornou přípravu hrací plochy.
Děkujeme všem sponzorů tělovýchovné jednoty, především panu Bartoňovi.
Přejeme Vám všem pěknou dovolenou a přípravce dlouhé prázdniny. O zahájení přípravy budete včas informováni.
Za výbor TJ
Jiří Vopatřil