V deseti sedlecká rezerva porazila Bílé Podolí B

Sedlec – Ve 2. kole III. třídy na sebe narazili soupeři z dolní poloviny tabulky. Proti sobě nastoupily rezervy VS B – Bílé Podolí B. Obě mužstva na úvod sezóny naplno nebodovala, protože VSB prohrála v Sázavě 4:2 a Bílé Podolí doma remizovalo s Kluky 1:1.

TJ Viktoria Sedlec B – FC Bílé Podolí 2:1(0:0) 

.

 

Viktorka od úvodních minut držela míč na svých kopačkách a diktovala tempo hry, ale do první šance se dostali hosté. Že se gólman Vokoun nenudil v brance po celý zápas, naznačovala už 5. min. poté, co vyrazil Tomanovu střelu ze střední vzdálenosti robinzonádou na rohový kop. Viktorka osobě dala vědět až 15. min., po trestném kopu Pavlíka z pravé strany se na zadní tyči ve vápně prosadil Šilhán, ale hlavičkoval jen do náruče brankáře Berana. Kobylky se spoléhaly na dlouhé balony za obranu a střelbou ze střední vzdálenosti. Jako v 21. min., Vokoun podržel opět své mužstvo, když z velké vápna vyrazil Skalovu ránu do bezpečí. O minutu později po centru Jana Spáčila z levé strany byl ve vápně faulován záložník Toman Danielem Košátkem. Rozhodčí Martin Semerád ani chvilku nezaváhal a nařídil pokutový kop, ovšem záložník Jan Spáčil z penalty minul bránu.!!

Až v závěru prvního poločasu jsi Viktorka vytvořila dvě gólové šance. Ve 36. min Stolín vybojoval míč pro sebe a nahrál ve středu hřiště Gonovi, který kolmou přihrávkou za obranu hostů uvolnil nabíhajícího J. Poula, ten však z velkého vápna vybíhajícího gólmana Berana nepřekonal. O minutu poději záložník J. Poul na hranici pokutového území přihrávkou po zemi ve vápně oslovil Gona, ten podobně jako J. Poul z podobné pozice brankáře Berana neprostřelil.  

 

I hned po přestávce Kobylky kousaly. Ve 46. min. Brunclíkovu technickou střelu zpoza vápna brankář Vokoun vytěsnil na břevno! O minutu později se před velkým vápnem prosadil pro změnu středopolař Skala, ale jeho pokus letěl těsně vedle levé šibenice Vokounovy branky. I na druhé straně se kopala penalta ve prospěch Viktorky. V 50. min. střídající Jelínek na hranici vápna přihrál na nabíhajícímu Ďoubalovi a ten byl faulován brankářem Beranem. Záložník Gono se ze značky pokutového kopu nemýlil – 1:0 V 54. min. Viktorka hrála o deseti, když po červené kartě šel předčasně pod sprchy J. Poul. V 70. min. Viktorka v oslabení udeřila, když se po rohovém kopu Svobody z levé strany ve vápně na zadní tyči prosadil Jelínek a tečovanou střelou překonal gólmana Berana – 2:0 V 77. min. střídající Šálený mohl z trestného kopu snížit, ale jeho pokus z pravé strany skončil v ochranné síti za branou gólmana Vokouna.  

81. min. se Bílé Podolí konečně dočkalo gólu, když po centru Brunclíka z pravé strany na malém vápně prosadil předstoper M. Šváb a hlavou snížil na – 2:1 V 83. obránce Svoboda mohl z brejku pojistit výhru, ovšem ze střední vzdálenosti protáhnul jen gólmana Berana. Závěr zápasu patřil Kobylkám i přes drtivý tlak se Viktorka ubránila Bílému Podolí. Viktoria Sedlec B porazila doma Bílé Podolí B 2:1 a připsala si tak první tři body do tabulky III. třídy.

 

 

TJ Viktoria Sedlec B – FC Bílé Podolí 2:1(0:0)

Branky : 50. Gono PK, 70.Jelínek – 81. M. Šváb

Rozhodčí Martin Semerád

ČK: 54. J. Poul

 

TJ Viktoria Sedlec B : Vokoun – M. Poul, Ďoubal, Pavlík, Svoboda – J. Poul, Vrba (74.Ulllman), Gono,  Košátko (46. Andrašík) – Šilhán (86. Jiráň), Stolín (46. Jelínek)  T.Vopatřil, Ullman

 

FC Bílé Podolí : Beran – Jansa, M. Šváb, B.Šváb, Svoboda – Toman, Brunclík, Skala, Jan Spáčil (58.Šálený) – Stoček(58. Kachmarskyy), Doubek (77. Kupka)