B-tým ve Žlebech nedohrál

Žleby - V předposledním zápase podzimní části III. třídy ve Žlebech byl zápas v 75. minutě ukončen, když byl tvrdě atakován v malém vápně brankář Roman Bartoníček. Po těžkém zranění hlavy musel být převezen do nemocnice. Zápas byl ukončen za stavu 3:1. 
Romanovi přejeme brzké uzdravení. 
Žleby - Vi Sedlec B 3:1 (2:1) .  Hned ve 3. minutě zápasu se Viktoria dostala do vedení. Z rohové kopu se hlavičkou prosadil Marcel Poul, když domácí brankáčř balón podběhl - 0:1. Po několika minutách hry bylo vyrováno. Domáci hráč si naběhl na levé straně do vápna a nechytatelnou střelou trefil přešně šibenici - 1:1. V druhé polovině první půle se domácí opět prosadili. Hronek si na hranici vápna zpracoval centr a zakončoval přesnou střelou k pravé tyči - 2:1. 
 V druhém poločase mohl nejprve vyrovnat Stolín, ale netrefil za hranicí malého vápna bránu. Další šanci měl po skvělém přízemním centru Němce založník Pavlín, ale trefil jen brankaře. Další šanci neproměnil útočník Gono, když obešel dva hráče a prostřelil i golmana, ale míč i díky bažině na brankovišti skončil na tyči. Hosté přidali další gól z rohu, když domácí stoper přeskočil naše dva nejvyšší hráče a poslal míč za Bartoničkovi záda - 3:1.  Následně byl zápas ukončen, když domácí stoper už počtvrté naběhl do Bartoníčka. Naneštěstí ho v malém vápně srazil ramenen tak, že mu způsobil těžké zranění hlavy. 

Sestavy:

Žleby: Podaný - Kursch, Trekoval, Bláha, Marousek - Kubát, Arient, Linhart, Forman - Hronek, horák 
Sedlec B: Bartoníček - K.Martin, J.Poul, Andrašík, M.Poul - Novák, Ďoubal, Pavlík, P. Němec (65. M. Němec) - Gono, Stolín 

Branky: 9. Forman, 41. Hronek, 59. Bláha - 3. M.Poul