Rozhodčí Procházka ovlivnil zápas !!!

Sedlec  - Ve  23. kole OP Viktoria Sedlec na domácím hřišti přivítala Graffin Kácov. V minulém kole osmá Viktorka s 32 body prohrála v Sázavě 7:1 a podruhé za sebou tak nebodovala  naopak lídr tabulky Graffin Kácov s 54 body nezaváhal a zvítězil doma 3:1 nad Zbýšovem.

Kouč Luboš Votava postrádal Kožnara, Pavla Mrštíka, Gona, Ivičiče, Koldu a J. Poula. Naopak mohl počítat s Lukášem Tvrdým.

Trenéru Jelínkovi chyběli tito hráči Pana a Výborný a Pivoňka.

 

.

 

Viktorka vstoupila do utkání aktivněji.  Již ve 4. min. záložník Vrba nečekaně vystřelil ze střední vzdálenosti.  V hledišti to jen zahučelo poté, co jeho střela letěla těsně vedle levé šibenice Vernerovy branky.  V 6. min., se kácovští fotbalisté dostali do vedení, když Moudrý přihrál z levé strany do vápna volnému Bělohlávkovi a ten z malého vápna uklidil míč do prázdné branky. – 0:1 O pár minut později Kácov přidal další branku. Ve 13. min., Zeman byl faulován na hranici pokutového území a záložník Roman Filip starší z velkého vápna technickou střelou překonal brankáře Vokouna -  0:2  Ve 23. min. se dobré příležitosti dostal kapitán Kabát, jenže z velkého vápna přestřelil Vokounovu bránu. Dvě dobré gólové příležitosti si Viktoria Sedlec vypracovala během pěti minut. Nejprve 27. min., po faulu na Petra Mrštíka rozehrál útočník Volenec trestný kop z velkého vápna, ale jeho pokus bohužel skončil ve zdi. Ve 33. min. po centru M. Paula z pravé strany a přizvednutí centr hlavou Lukášem Tvrdým se z velkého vápna z voleje do zakončení dostal útočník Pospíšil, ale gólman Verner jeho pohotovou ránu zneškodnil. V závěru prvního poločasu se dvou šancí prosadil také útočník Havlín. Nejprve ve 37. min., když Roman Filip starší rozehrál na rychlo standardní situaci a na jeho kolmou přihrávku za obranu Sedlic jsi naběhnul útočník Havlín a z velkého vápna orazítkoval jen břevno sedlecké branky. Ve 39. min. záložník Zeman posla do brejku útočníka Havlína a ten z velkého vápna střelou po zemi podél gólmana Vokouna zvýšil na 0:3 pro Kácov.

 

Hned po změně stran jsi Viktoria Sedlec vytvořila šanci. Po kombinaci Hvězdy a Vavřiny na levé straně se do zakončení na hranici pokutového území prosadil útočník Pospíšil, ovšem vystřelil vysoko nad branku hostů. Ve druhém poločase Viktorka držela míč na svých kopačkách, naopak Kácov se spoléhal na defenzivu a na brejky. V 51. min. brankář Vokoun musel zasahovat poté, co zneškodnil střelu ze střední vzdálenosti od Romana Filipa staršího. Po hodině hry se ve vápně prosadil záložník Zeman, jenže přízemní střelou brankáře Vokouna nepřekonal, protože jeho střelu reflexivně vyrazil na roh. V 67. min. se před brankou hostů individuálně uvolnil záložník Petr Mrštík, ale jeho střela z velkého vápna letěla těsně vedle pravé tyče Vernerovy branky. V 72. min. Kácov potrestal špatnou rozehrávku, když Zdychynec na polovině hřišti přihrál míč přímo na kopačky Vojtěcha Štorcha a ten z následně úniku z velkého vápna přehodil vybíhajícího gólmana Vokouna. - 0:4. I Viktorka se dočkala vstřelené branky. V 75. min. se ve vápně uvolnil útočník Pospíšil a snížil na 1:4. To nemusela být poslední branka, protože poslední minuty zápasu patřili rozhodčímu Petru Procházkovi, který hodně ovlivnil zápas!!!  Nejprve v 77. min. byl faulován ve vápně střídající Jan Vavřina, ale píšťalka pana Procházky zůstala němá!!!  V 86. min. se měl kopat další pokutový kop!!!  Po centru Vavřiny se ve vápně prosadil Petr Stolín, přestože byl držen za dres, tak se dokázal prosadit, ale jeho střela ke vzdálené tyči skončila v autu. Ani tento moment rozhodčí neviděl, takže píšťalka zůstala bez odezvy!!!  To tahání za dres by viděl i slepej, pane rozhodčí!!! V samém závěru Viktorka mohla vsítit další branku.  Po přihrávce Petra Mrštíka se ke střele velkého vápna dostal Vavřina, ale orazítkoval tyčku branky kácovské mužstva. Viktoria Sedlec prohrála s Kácovem 1:4.

 

  TJ Viktoria Sedlec – FK Graffin Kácov  1:4 (0:3)

 

Rozhodčí: Procházka

Karty: 90 Vvařina, 91. Tvrdý- 50 Bělohlávek

Branky: 75. Pospíšil, -  6. Bělohlávek 13. Roman Filip starší – 39. Havlín , 72. Vojtěch Štorch

TJ Viktoria Sedlec : Vokoun – Poul, Zdychynec, Pavlík, Hvězda ©Bouma, Vrba (42. Vavřina ),Tvrdý, Petr Mrštík – Volenec ( 74. Ďoubal) Pospíšil (78. Stolín),

FK Graffin Kácov: Verner – Habal, Rytina, Kabát© –  Bělohlávek, Roman Filip starší, (78. Štorch Š.) Zeman, Moudrý, Žovinec( 65. Roman Filip mladší)–  Havlín Štorch V.