Garda Viktorky opět v závěru inkasovala

Sedlec – V neděli po obědě garda Viktorky přivítala na svém trávníku gardu Štýtarský SK. Minulý zápas Viktorka gardy porazila venku Štýtarský SK 5:2, když se do střelecké zapsali Jelínek, Andrašík, Němec, Jiráň a Neslinger. Manažerovi Boumovi chyběli tito hráči: Macháček, Jelínek, Jiráň, Z. Vavřina. Štýtarský SK přijel s 9 hráči, takže jsme posílili soupeře a jejich dres oblékli Rozenkranc  a Neubauer.Utkání se hrálo 2x 40 minut.

Viktoria Sedlec – Štýtarský SK 3:3 (0:1)

Jako předešlém zápase i tentokrát se gardě VS nepodařil vstup do utkání, protože v 6. min. útočník Neubauer ve vápně přihrál volnému Adámkovi a ten střelou pod břevno otevřel skóre. Ve 22. min. garda ohrozila branku hostů, když zpoza vápna vystřelil útočník Stolín, ovšem jeho tečovaná střela skončila na levé tyčce Havelkovy branky. O minutu později garda Viktorky měla další gólovou příležitost po kombinaci Stolín – Pertlíček. Útočník Stolín přihrál na hranici vápna záložníkovi Pertlíčkovi, ten však mířil vedle pravé tyče hostů.  

 

Jenže Štýtarský SK po přestávce zvýšili v 45.min. na – 2:0, když druhou branku vsítil Březina.  Ve 48. min. stoper Pavlík vyvezl balón z hloubi pole a z velkého vápna vystřelil. K odraženému míči se dostal Pertlíček a střelou po zemi k pravé tyči nedal brankáři žádnou šanci – 1:2 Průběhu zápasu došlo ke zranění hráčů na obou stranách.  Nejprve ze hřiště odstoupil záložník Hadrovský kvůli lýtku, takže rozhodčí Bouma sešel převléct do kabiny a podpořit barvy Viktorky. Utkání dopískal Hadrovský.  Na druhé straně pro zranění odstoupil obránce Rozenkranc a tak barvách soupeře se objevil Neslinger.  Ale zpátky k zápasu. V 55. Min. záložník Pertlíček dostal do brejku a ze střední vzdálenosti orazítkoval břevno gólmana Havelky. O minutu později stoper D. Pavlík vybojoval balón a přihrál volnému Boumovi, ten však mířil vedle branky hostů.  Podobně se dařilo v zakončení D. Pavlíkovi, který opět ve středu hřiště vybojoval balón, ale z velkého vápna mířil vedle brány gólman Havelky. V 58. min. garda Viktorky vyrovnala, když po centru Šabackého se ve vápně hlavou prosadil Stolín. Brankář Havelka konečkami prstů vyrazil jeho pokus na břevno, ale odraženému míči se dostal Stolína a vyrovnal na – 2:2. Po hodině hry garda Viktorky otočila zápas, když útočník Stolín přihrál Pertlíčkovi a ten střelou překonal gólmana Hevelku –3:2. Ve druhém dějství útok gardy Viktorky posílil Zdychynec, který v  69. min. běžel sám na gólmana Havelku a mohl zvýšit na 4:2, jenže z vápna přehodil sice brankáře hostů, ale míč skončil v autu. A tak hosté udeřili na druhé straně. V 71. min. útočník Neubauer se dostal do brejku a podél gólmana Bartoníčka vyrovnal na – 3:3. O výsledku mohl rozhodnout záložník Zbyněk Pertlíček. V 72. min. po faulu na Aleše Košátka z trestného kopu Pertlíček z velkého vápna orazítkoval břevno gólmana Havelky.  Garda Viktorky opět nedokázala udržet v závěru zápasu výhru a opět remizovala, tentokrát se Štýtarský SK -  3:3.

Rozhodčí Bouma –Hadrovský

Branky: 48. a 60. Pertlíček, 58. Stolín  6. Adámek, 45. Březina,71. Neubauer

Garda VS: Bartoníček, D. Pavlík, J. Pavlík, Andrašík, Němec, Bouma, Hadrovský, Neslinger, Pertlíček, Stolín, Košátko, Šabacký, Vopatřil, Schnabl.   

Garda Štýtarský SK  : Havelka – Šubrt, Adámek, Březina, Lepší, Stuchl, Jelínek, Kmoch, Molčicka, Rozenkranc, Neubauer.