B-tým neudržel vedení z prvního poločasu

Sedlec - Nedělní jasné počasí vyhnalo hráče III. třídy Kutnohorska od sledování MS v hokeji a v Sedlicích přivítala rezerva Viktorie rezervu Bíleho Podolí. Rezerva Viktorie bujuje o záchranu a nyní se už bohužel nachazí na hranici sestupových příček. 

Viktoria Sedlec B - Bílé Podolí B 1:4 (1:0)
401

 Prvních 20 minut utkání byla hra velmi vyrovnaná a oba týmy se spíše oťukávali. Ve 20 minutě se k odraženému balónu, na hranici penalty, dostal hostující útočník Špitálník a střelou z voleje se nemýlil. Ovšem z branky se neradoval dlouhu, jelikož stál v ofsajdu. Poté začali diktovat tempo hry domací. Ve 30 minutě se probojoval z levé strany přes dva hráče Vrba do vápna a přesným centrem na zadní tyči našel Dražana, který hlavou mířil přesně k tyči 1:0. O 5 minut později mohl zvýšit vedení Dan Košátko po centru Hvězdy, ale střelou z voleje ve vápně trefil jen břevno. Další šanci na zvýšení měl Zdychynec před koncem poločasu, ale Jiráňův roh mířící na zadní tyč bohužel hlavičkoval vedle brány. 
 
 Druhý poločas už patřil převážně hostům. Přímý kop na začátku druhého poločasu z 20 metrů ještě lapil v pohodě Rybák. V 52. minutě se po pravé straně uvolnil Žídek, ale jeho pěkný střílený centr netrefil nikdo z nabíhajících hráčů. Poté už začal úřadovat Špitálník. Nejprve si v 65. minutě převzal balón na středu hřiště a nikým neatakovaný mířil na bránu a překvapivou prudkou střelou z 35 metrů přehodil brankaře - 1:1. V 75. minutě špatně rozehrál na středu hřiště Dan Košátko a poslal hosty do protiútoku. Špitálník se na hranici vápna zbavil obránce a přesnou střelou k levé tyči nedal Rybákovi šanci - 1:2. V 82. minutě si vybral špatnou chvilku brankář Rybák, když pustil za záda "padající list"  kopnutý z přímého kopu a vzdálenosti minimálně 35 metrů - 1:3. Hattricku se Špitálník dočkal v 87. minutě, když po rychlém protiútoku zakončil střelou na hranici vápna přesně k levé tyči - 1:4.

Velká škoda prohry. Zápas byl velmi dobře rozehrán a je potřeba takové zápasy dobojovat do konce a hrát na jistotu. Když se ví, že mají jednoho hráče schopného dávat góly, tak se musí vyčlenit jeden rychlý obránce, který mu nedá šanci se otočit. Další věc je ego některých zkušených hráčů, kteří se vyserou na tým hrající o záchranu a hřáči kteří se raději vožerou.  

Sestavy: 
Viktorka: Rybák - M.Poul, Hyka, Kožnar, Koriťák - Dražan (76. Stolín), Košátko, Vrba (45. Žídek), Hvězda - D.Jiráň, Zdychynec (67. Dostál)

B.Podolí B: Beran - Švadlenka, Šilha, Šálený, Jansa - Horký, Sklaal, Frčka, Vítek - Špitálník, Kachmarsky (46. Krupka, 63. Horálek)

Díváků: 70

Rozhoidčí: Volenec Jiří 

Branky: 28. Dražan - 64., 74., 87., Špitálník, 82. Štoček

402
403
404
405
406