B tým sahal po třech bodech, nakonec vyhrál na penalty

Malín - Nedělní malé derby zavedlo rezervu Viktorky do Malína. Situace po několika prohraných zápasech nebyla růžová, a tak bylo na čase smolnou sérii prolomit.

Malín B - Sedlec B 4:4 (1:1) pen:2:4

Začátek utkání patřil Malínu. Jejich hráči byli rychleji na balonu a obraná hra Viktorky nebyla soustředěná. První gól vstřelil domácí Schwarz, který si šikovně naběhl za obranu Sedlce a po zemi k tyči uklidil míč do brány. V zápětí mohl Malín zvýšit vedení, ale lobovaný míč skončil těsně vedle tyče. Poté se iniciativy chopila Viktorka a vytvořila si několik nadějných šancí. Dlouhý míč na Ďoubala, který stál v ofsidové pozici, využil z druhé vlny nabíhajícíc Dominik Jiráň a nacentroval před bránu na zcela volného Pavla Mrštíka. Do kabin mohla jít Viktorka s větším náskokem, protože svoji šanci zahodil ještě Ďoubal, který v malém vápně hlavičkoval těsně vedle tyče domácího gólmana.

 Druhý poločas byl divácky velmi atraktivní. Nejprve Viktorka utekla na rozdíl dvou branek, když krásnou střelou s 35 metrů uklidil míč do sítě Daniel Košátko. Zanedlouho po něm skvěle atakovali útočníci Viktorky rozehrávku gólmana Nepráška, jenž v tlaku namazal Pavlovi Mrštíkovi a ten se nemýlil - 1:3. Viktorka byla nucena v poločase vystřídat gólmana Dostála, který si při zákroku pochroumal záda. Skrat v defenzivě předvedla Viktorka od 70. minuty. Střídající Mukařovský trestal nebetyčnou nedůslednost v osobních soubojích. Za 15 minut dokázal hattrickem otočit vývoj utkání ve prospěch Malína - 4:3. Viktorka si moc šancí do konce utkání nevytvořila, avšak v posledním závaru před brankařem Nepráškem dostal se štěstím míč za jeho záda Marcel Poul a tím bylo rozhodnuto, že se body budou dělit.

 V penaltovém rozstřelu uspěli Milan Vrba, Petr Mrštík, Jan Hyka a Dominik Jiráň. Soupeř neproměnil 2 penalty, a tak si více bodů odvezla tentokrát Viktorka.

Sestava Domácí: Neprášek Jan, Schwarz Jiří , Šťastný Jan (K), Handa Jakub, Vala Martin, Schwarz Jiří, Vokoun Lukáš, Vojtíšek Ondřej, Dytrych Vojtěch, Jeřábek Radim, Kraus Patrik. 
                             Střídali Procházka Václav, Řípa Jiří, Mukařovský David, Martínek Dominik, Mička Petr

Sestava Viktorka: Dostál Lukáš - Jiráň Dominik,Vrba Milan, Poul Marcel (K), Dražan Jan, Hyka Jan, Fitzbauer Václav, Ďoubal Jan, Mrštík Pavel, Mrštík Petr       
                             Sřídali: Češpiva Václav, Rybák Tomáš

Branky: 23. Schwarz, 68., 75., 80. Mukařovský - 23., 58 Mrštík Pavel, 47. Košátko Daniel, 91. Poul Marcel

Rozhodčí: Jan Šnábl
Diváků: 100

Vážnost situace B-týmu si prohlídněte v tabulce. Budou možná sestupovat až 4 týmy. 

Tabulka