Viktorka pohořela v dohrávce se Sázavou

Dohrávka 1. jarního kola OP se dnes odehrála v Sázavě, když přijela Sedlecká Viktorka. Netradiční úterní termín dával tušit, že týmy nastoupí v neobvyklé sestavě. Zatímco domácí potřebovali pojistit setrvání v OP a pozvali si několik hráčů z 1.A třídy, Viktorka přijela poslepovaná jak papírovej drak.

Kavalier Sázava B - TJ Viktoria Sedlec 6:2

Utkání od začátku ovládli domácí. Hned první průnik do vápna hostí v 1. minutě skončil po zákroku Vavřiny penaltou Keltner - 1:0. Bohužel rychlý gól nebyl jediné, co Sázava předvedla, hrozila nadějnými centry, ke kterým se dostávali útočící hráči. Po ztrátě balonu v útočné půlce se míče chopil Dušek, chytrým prohozením obešel Hyku a nedal Rybákovi šanci - 2:0. Hřebíčkem do rakve v 1. půlce byla třetí branka domácích. Rybák rozehrál na M. Poula, ten předal na Petra Mrštíka. Dotírající hráč mu však míč sebral a výsledkem byla branka Keltnera - 3:0. 

Do druhého poločasu vstoupila Viktorka zázračně. Nejprve Ďoubal hlavou prodloužil centr na M. Poula, který prostřeli bránící hráče i s brankařem - 3:1. O celou minutu později propadli obránci Sázavy při odhadu na dlouhý balon. M. Poul poté přehodil posledního hráče domácích a Ďoubal z pěkných 25 metrů poslal míč do sítě domácích. 3:2.

A rázem zase bylo o co hrát. Nicméně kvalita vypomáhajícch domácích hráčů se projevila v zápětí. Viktorka místo aby začala tlačit, tak rychle inkasovala brankou Švece 4:2 a bylo po zápase. Švec a Keltner pak ještě přidali po gólu a tím spečetili výhru domácích na 6:2. Společně se trefili cellkem 5x.

Zbývá pouze poděkovat hráčům Viktorky, kteří si dnes našli čas a do Sázavy dorazili.

Sestava domácí: Štěpánek Jan, Sedláček Martin, Rais Jaroslav, Mařinec Vladimír, Skála Lukáš, Brunclík Adam, Dušek Ondřej, Skála František [K], Keltner Antonín, Švec Jakub, Danko Adam. 
Sřídali: Konopiský Lukáš (82), Kouřimský Jakub (46), Stejskal Ondřej (68)

Sestava hosté: Rybák Tomáš, Hvězda Jan, Kořínek Miroslav [K], Ďoubal Jan, Jiráň Dominik, Žídek Kamil, Mrštík Petr, Poul Marcel, Vavřina Jan, Kubec Jiří, Hyka Jan
Střídali: Češpiva Václav (65), Svoboda Michal (46), Dostál Lukáš (77)

Branky: domáci: Keltner Antonín  1, 35, 82, Dušek Ondřej 30, Švec Jakub 55, 80. hosté: Poul Marcel 52, Ďoubal Jan 53