Po šesti kolech Viktorka vybojovala výhru, odnesl to Suchdol

Suchdol - Ve 23. kole Okresního přeboru vyjela Viktorka do Suchdola. Na jaře skvěle hrající Suchdol prohrál do včerejšího utkání na vlastním hřišti jen jednou a to s Malínem v 7 kole OP, proto mu v tabulce domácích zápasů patří 1. místo. Naopak Viktorka nevyhrála dlouhých 6 zápasů (výhra na penalty není dle mého vítězný zápas). 

TJ Družba Suchdol - TJ Viktoria Sedlec 2:3 (1:1) 
1111

Viktorka nezačala vůbec dobře a hráči se předháněli, kdo předvede větší minelu. Nejprve ve 3. minutě stoper Přůša neuvážlivě kličkoval jako poslední hráč, soupeř mu vypíchl balón a mazal sám na bránu, kde byl tentokrát dobře vyběhnutý Rybák a zmařil šanci domácích. V 5. minutě se střela domácích odrazila do vzduchu a z výšky padala kolmo na prostředek brankové čáry. Rybák si bohužel nesjednal ve vápně respekt před stojícím hráčem Suchdola, padající balón netrefil a ten se po dopadu odrazil pod břevno - 1:0. Ale po tom co jsme večer viděli ve finále LM, to nebylo ještě tak špatné :D. Poté se naštěstí Viktorka oklepala a srovnala hru. V 15. min zakombinoval Petr Mrštík s Marcelem Poulem a ten poslal do úniku po levé straně D. Jiráně, jehož střílený přízemní centr bohužel nikdo nedoběhl a mířil těšně vedle pravé tyče. Ve 20 minutě se zastřeloval Petr Mrštík, když se dostal za vápnem k odraženému míči, ale prudká přízemní střela mířila tentokrát jen do místa, kde byl připraven domácí gólman. V 22. minutě poslal Petr Mrštík "českou uličkou" do samostatného úniku M. Poula, který (ač jako defenzivní hráč) se zachoval jako chladnokrevný útočník a zkušeně k tyči nedal gólmanovi Suchdola šanci - 1:1. Ve 34. min vyslal pěknou střelu z voleje D. Jiráň, ale ta letěla jen nad břevno. Těšně před přestávkou se dostal domácí útočník do samostatné úniku. Na hranici pokutového území se rozhodl pro prudkou přízemní střelu k pravé tyči, ale Rybák prokázal dobrý reflex, když střelu vytěsnil nohou.

Druhý poločas začal velkou šancí Pavla Mrštíka, který se dostal ke hlavičce po rohovém kopu, ale nikým neatakovaný poslal míč hlavou z hranice malého vápna do země a ta se bohužel odrazila až nad břevno. V 74. vyrazil Rybák nepřijemnou střelu ze 30 metrů do bezpečí. Dvě minuty nato si Petr Mrštík před pokutovým uzemím připravil míč na silnější levou nohu a přesnou razantní střelou k pravé tyči nedal brankaři šanci - 1:2. V 88. minutě fauloval Kožnar ve vápně domácího útočníka a Langr s přehledem proměnil pokutový kop - 2:2. Následovalo ale něco neskutečného. Ďoubal ihned z rozehrávky poslal po levé straně Dominika Jiráně, který obešel hráče a povedl se mu dlouhý centr jak nejlépe mohl! Doslova se sklouznul po zadní tyči do brány - 2:3. Výhru už si Viktorka pohlídala. 

Sestavy: 
Viktorka - Rybák - D.Košátko, Kubec, Průša (80. Koriťák), Kožnar - Hvězda (74. Dostál), Pavel Mrštík (64.Ďoubal), Kořínek, D.Jiráň - Petr Mrštík, M.Poul (90. Žídek)

Suchdol - Černohlávek - Herout, Volný, Čižinský, Bohm, Pacák, Langr, Laštovka, Zelený, Biroň, Dolejš

Rozhodčí - Freund Karel

Diváků - 55 

Branky - 5.Čižinský, 88. Langr - 22. Marcel Poul, 75. Petr Mrštík, 89. Dominik Jiráň

1112
1113
1114
1115