Viktorka přejela Paběnice, které si odvezli pět branek!

Sedlec - Ve 3. kole OP přejel do Sedlic tým Paběnic, vítěz minulého ročníku okresního přeboru. Paběnice měli Viktorce co vracet, jelikož Viktorka jako jeden z mála týmů dokázala porazit Paběnice v minulé sezóně a k tomu na jejich půdě. Viktorka začala novou sezónu dvěma remízami a Paběnice dvěma výhrami. Favorit zápasu byl jasný, ale na to se nehraje a díky bojovnosti a týmovému výkonu Viktorky to skončilo stejně jako před pěti měsíci v Paběnicích.

Sedlec - Paběnice 5:1 (3:1)     
AAA

 Už v 6. minutě ukázali Paběnice svou sílu, když po pár přihávkách před vápnem si mezi obránce zaběhl Záhrobský, který dostal načasovanou přihrávku a z úhlu přehodil vyběhnutého Michala Š. - 0:1. Srovnání přišlo v 16. minutě. Míra Kořínek poslal míč na levou stranu, kde viděl volného Martin K. a ten poslal přesný centr na zadní tyč, kam si naběhl Pavel Mrštík a bez problému uklidil míč do brány - 1:1. Ve 25. minutě přišlo otočení skóre. Pavel M. vysunul za obranu Pepu S., který z levé strany našel přízemní nahrávkou naběhnutého Petr M., jenž poslal z první míč do brány - 2:1. Ve 32. minutě přisla pro Paběnice další rána. Levý bek Jirka K. si posunul míč po lajně a jeho centr levačkou (cca 40 metrů od brány) nemohl dopadnou lépe, jelikož přistál přesně v zadní šibenici - 3:1. Do konce poločasu hosté tlačili a největší šanci na šnížení měl Fuksa, který se díky nesrovnané obraně Viktorky ocitl sám před Michal Š., ale jeho  přízemní střela mířila těsně vedle levé tyče. 

 Druhý poločas začal šňůrou přímáků za velkým vápnem. První mířil na bránu Michala Š., který střelu doprostřed raději nadzvedl nad branku. Druhý se odehrál na druhé straně a pokus Pepy S. skončil na břevně. Třetí mířil pro změnu opět na branku Michal Š. a povedená střela Fuksy se naštěstí odrazila od břevna před brankovou čáru. Paběnice tlačili, ale Sedlec trestal. Neprve se za obranu dostal Pavel M., ale jeho technické zakončení k pravé tyči vyrazil konečky prstů hostující brankář.  Svíci z rukou Michala Š. prodloužil  Pepa S. na Pavla M., který mu míč vrátil zpět a Pepa poslal milimetrový pas na naběhnutého Petr M., jenž si ve vápně míč jen přirazil a bombou nedal brankaři šanci 4:1.  Na konečných 5:1 uzavřel pro změnu Pavel Mrštík. Jirka K. našel přesně naběhnutého Viktora P., který ve vápně přehodil vyběhnutého brankaře a míč skákající na malém vápně posunul Pavel M. do branky. Ani v tento okamžil to Paběnice nevzdali, ale Michal Š. předvedl svoje kvality a ve druhém poločase chytil hned několik tutovek!

Střelci: 16. Mrštík Pavel, 25. Mrštík Petr, 32. Kubec Jiří, 69. Mrštík Petr, 77. Mrštík Pavel - 6. Záhrobský Mirek

Rozhodčí: Mucha, Klobása, Chalupa

Diváků: 70

Sestava Sedlec: Šilhán - Vavřina (84. Rohan), Průša, Kožnar, Kubec - Petr Mrštík (79. Fitzbauer), Kořínek, Pohanka, Kolda - Pavel Mrštík (88. Jiráň Robin), Svoboda (74. Dostál)

Sestava Paběnice: Kočí - Vetešník, Blažek, Blahník, Sochr, Růžička, Kunášek, Fuksa, Záhrobský, Krupička, Vlach

AAB

AAC