B-tým stále bez bodu. V neděli nestačil na Vlkaneč.

Sedlec - V neděli odpoledne bylo na programu 6. kolo III.třídy, kde B-tým Viktorie Sedlec přivítal na svém hřišti tým TJ Sokol Vlkaneč. V minulé zápase oba týmy hrály doma. Třetí Vlkaneč s 12ti body rozstřílel Červené Janovice 9:0. Naopak poslední v tabulce III. třídy VS B stále čeká na první body. Poslední zápas B-týmu skončil prohrou 4:2 s B-týmem U. Janovic. 

Sedlec B - Vlkaneč 2:5 (1:2) 

Již v úvodu zápasu diváci viděli branky na obou stranách. Už ve třetí minutě Vlkančtí fotbalisté se dostali do vedení, když se ve vápně prosadil Burian - 0:1. V 7. min.to už bylo 0:2 pro hosty, když se po levé straně do úniku dostal záložník Bindr a z velkého vápna zvýšil na - 0:2.
Viktorka na inkasovaného branku záhy odpověděla poté, co  9. min. útočník Ďoubal  byl faulován ve vápně a pokutový kop s přehledem proměnil Petr Mrštík - 1:2. Hra se především odehrávala ve středu hřiště a oba soupeři se uchylovali dlouhými nákopy za obranu, takže kdo chtěl vidět mezihru, ten se nedočkal. V 37. min. hosté zahrozili trestným kopem 25 metrů, když Zeleného pokus letěl těsně vedle levé tyče Rybákovy branky.
 
Hned po změně stran Viktoria Sedlec inkasovala, když 50. min. trestný kop soupeře z velkého vápna nešťastně srazil míč do vlastní branky stoper Kožnar -1: 3. Přestože Viktorka prohrávala, dokázala si  vytvořit šance. Během čtyř minut se do dvou šancí dostal Petr Mrštík. Nejprve v 54. min. záložník Hvězda se uvolnil na levé straně a přihrávkou po zemi oslovil nabíhajícího Petra Mrštíka, ten však v plném náběhu z malého vápna přestřelil branku hostů. O dvě minuty pozdeji se prozměnu Petr Mrštík běžel sám z půlky na gólmana Hájka. Brankaře  sice položil na zem, ale netrefil prázdnou branku a tak míč skončil v ochranné sítě za branku Vlkanče.
Další šanci Viktorka měla v 63. min. po Hvězdové trestném kopu z pravé strany brankář Hájek robinzonádou vyrazil míč na rohový kop. Na Hvězdův rohový kop si ve vápně  naskočil záložník Spáčil, jenže hlavou mířil mířil mimo branku gólmana Hájka..
A tak přišlo pravidlo, nedáš, dostaneš! 
 
V 66. min. Vlkaneč zahrával další standardní situaci poté, co záložník Zelený vystřelil ze 30 metrů a prostřelil vše , co mu stálo v cestě a zvýšil na - 1: 4. V 68.  min. Viktorka snížila když se po kombinaci ve vápně prosadila dvojice  Hyka - Petr Mrštík a druhý zmiňovaný snížil na - 2:4.
O definitivní tečku zápasu se v 88. min. postaral Löwy a to po trestném kopu z pravé strany prosadil na zadní tyči a upravil na konečných - 2 :5. TJ Viktoria Sedlec B prohrála s Vlkančí 5:2 a čeká na podzimní výhru 540 minut!!
Po zápase jsem měl rozhovor s Pavlem Mrštíkem. 
"Jak bys hodnotil dnešní zápas proti Vlkanči?
 Karle, myslím, že to byl  špatný špatný zápas. Dostat 5 gólů doma je hrozný, no. 
Žádná mezihra šance které jsme si vytvořili jsme neproměnili, naopak soupeř si šance vytvořil a potrestal." prohlásil útočník TJ Viktorie Sedlec Pavel Mrštík.

 

TJ Viktoria Sedlec B TJ Sokol Vlkaneč 2:5 (1:2)

 

Střelci: 9. Mrštík Petr (pen.), 68. Mrštík Petr - 3. Burian Jan, 7. Bindr Lukáš, 50. Kožnar Nikola (vl.), 66. Zelený Václav, 88. Löwy Radek

 

TJ Viktoria Sedlec Rybák - Fitzbuer,Hyka, Spáčil,Židek, Dostál, Kožřnar Mrští Petr, Vrba, Bohouňovský Ďoubal
střídali Hvězda, Koriťák
TJ Sokol Vlkaneč  Hájek- Jeník, Zelený, Vavřička, Výborný, Bindr, Babák, Burian Löwy ,Klaus(c)