Rezerva Viktorky přivezla ze Zbýšova tři body

Zbýšov - V předposledním kole III. třídy vyjela rezerva Viktorky do Zbýšova. Dříve tradiční klub Okesního přeboru momentálně působí na dně tabulky III. třídy s jediným bodem. Rezerva Viktoriky se před zápasem nacházela na 12. místě s 9 body. 

Zbýšov - Sedlec B 1:4 (0:0)

V prvním poločase oba soupeři toho moc dopředu neukázali, protože jjednak vazla kombinace na obou stranách a za druhé střelba ze střední vzdalenosti byla žalostná. Nappak oba soupeři spíše nakopávali dlouhé balóny za obranu, ale obě defenzívy dobře bránily. Takže kdo čekal útočný fotbal v prvním dějství, ten byl zklamán. Zbýšov převážně hrozil trestnými kopy. Nejvážnější šance Zbýšova přišla ve 35 min. kdy stoper Babák ze 30 metrů trefil břevno branky gólmana Staše.

O poločase trenér Marcel Poul vystřídal útočné duo Pečimúth - Češpiva , naopak do obrany šel obránce Ďoubal, do zálohy se posunul Košátko, pravou zálohu si zahrál Dostál. Útoku se objevila nová dvojice Lapa - Dražan. Hned zkraje druhého dějství se Viktorka dostala do vedení, když ve 47. min.,na pravé straně kapitán Rohan přihrávkou po zemi oslovil útočníka Dražana, který přízemním centrem na přední tyči našel nabíhajícího útočníka Lapu a ten z malého vápna otevřel skóre - 0:1.V 63 min. Viktorka předvedla další krásnou akci, kdy po dlouhém autu Dostála po pravé straně se k míči dostal opět Dražan, který se individuálně prosadil přes dva protihráče a nahrávkou po zemi na zadní tyči našel nabíhajícího Záleského a ten placírkou z brankové čáry upravil na - 0:2. V 65. min. to už bylo 0:3, když Dražan se dostal do brejku a z velkého vápna po zemi k levé tyči překonal gólmana Brabce na - 0:3. O čestnou branku Zbýšova se postaral pravý záložník Králík, když se prosadil po závaru před brankou Sedlic a překonal gólmana Staše - 1:3. Nakonec poslední slovo měla Viktorka, když v 84. min., uzavřela na konečných 1:4 poté, co Záleský ve středu hřiště přihrávkou po zemi poslal do brejku útočníka Lapu a ten z hranice šestnáctky chladnokrevně uklidil míč k pravé tyči a překonal brankář Brabce.

TJ Viktoria Sedlec B zaslouženě porazila TJ Zbýšov 1:4.

STŘELCI:80. Králík Martin 47. Lapa Oleksandr, 84. Lapa Oleksandr, 63. Záleský Martin, 65. Dražan Jan

Sestava Sedlec: Staš - Dražan (Žídek), Klimpar, Suchánek, Pečimuth (46. Lapa), Rohan, Dostál (73. Bohuňovský), Záleský (86. Hák),  Košátko, Hyka