Viktroka podlehla Paběnicím

Sedlec - Potřetí za sebou hrála Viktorka na svém hřišti. Přívítala tým bojující o vítězství OP, Sokol Paběnice. 

Sedlec - Paběnice 0:4 (0:3)

Již od úvodních minut Paběnice nastěhovaly na naší půlku a diktovaly tempo hry. Už v 5. min. se hosté dostali do vedení, když se střelecky prosadil ve vápně založník Březina a otevřel skóre zápasu - 0:1 V 18. min. to už bylo 0:2, když po centru Kracíka z pravé strany brankář Dostál ve vápně vyrazil hlavičku Čápa, ale dobíhající útočník Špičák uklidil míč do prázdné branky - 0:2 . Ve 20. min. to už mohlo být 0:3 pro hosty, když se k dorážce dostal na malém vápně útočník Mužátko, ale naštěstí pro Viktorku přestřelil úplně prázdnou bránu. Po půl hodině hry si útočník Mužátko naběhl za obranu Sedlic z hranice šestnáctky technickou střelou vystřelil, ale jeho pokus letěl těsně nad pravou šibenici brány gólmana Dostála. Ve 38. min. Paběnice měly další gólovou příležitost, tentokrát z trestného kopu z velkého vápna z pravé strany, ale Vlachův trestný kop skončil v náruči gólmana Dostála. Paběnice svoji území převahu na hřišti korunovaly gólem do šatny. Ve 41. min. po rohu Vlacha z pravé strany se ve vápně na zadní tyči svým důrazem prosadil útočník Mužátko a s přehledem zvýšil na 0:3 pro Paběnice. Ve 42. min. Špičák se uvolnil před velkým vápnem a vzduchem nahrál Mužátkovi, ten však přehodil Dostála i branku Sedlic. Ve 45. min. se podobně dařilo v zakončení Čápovi, ten pro změnu přestřelil z brankové čáry bránu Viktorky.

Ve druhém poločase Paběnice v útoku polevily , ale i nadále kontrolvaly hru. Až 71. min. Paběnice opět udeřily, když záložník Kracík nahrál za obranu Sedlic, kam si naběhl Špírek a položil si v malém vápně na levé straně střídajícího Staše. Špírek přihrál před brankovou čarou Jakubu Šindelář a ten úklidil míč do prázdné branky - 0:4.

TJ Viktoria Sedlec prohrála podruhé doma za sebou tentokrát nestačila TJ Sokol Paběnice

Sedlec - Paběnice 0:4 (0:3)
Branky: 5. Březina, 18. Jak. Špičák, 41. D. Mužátko, 71. J. Šindelář
Rozhodčí: Hejduk - Semirád, Kracík
ŽK: Pav. Mrštík, Kubec - Čáp, D. Mužátko, Jak. Špičák
Diváků: 73
Sedlec: Dostál (67. Staš) - Jan Vavřina, Brabec, Kolda, Hvězda, Svoboda (41. Petr Mrštík, 62. Ďoubal), Jak. Spáčil (78. Rohan), Záleský (50. Lapa), Pav. Mrštík, Žídek, Kubec
Paběnice: T. Výborný - Čáp, Jar. Vlach, Blahník, Svoboda, Kracík, Fuksa (56. Veselý), J. Šindelář, D. Mužátko, Březina (79. Klepáč), Jak. Špičák (87. Nesládek).