TJ Viktoria Sedlec

Oficiální stránky klubu

Sedlecká rezerva zvítězila v Tupadlech

Tupadly – V 6 kole III. třídy v sobotu odpoledne na sebe narazily rezervy Tupadly B a VS B. V minulém kole devátá VSB se 6 body doma rozstřílela Rataje 8:1, naopak Tupadly B s 8 body venku jen remizovaly s Chotusicemi 2:2.

Star Tupadly B  – Viktoria Sedlec B  2:4 (0:2)

.

 Trenér Vopatřil  postrádal Hyku, Koldu, Stolína, Košátka a Češpivu. Kouči Mikešovi se omluvili Skokan a Zveřepa.

Na úvodní branku zápasu diváci nečekali dlouho. Již v 7. min. útočník Ďoubal, prodloužil hlavičkou míč na útočníka Ivičiče a ten z velkého vápna přehodil vybíhajícího gólmana Liptáka – 1:0 Poprvé tak nejen zafungovala sedlecká spolupráce Ďoubal- Ivičič, ale byla to i zároveň první střela v podání Viktorky na tupadelskou branku. Tupadelští fotbalisté měli na hřišti opticky více ze hry, ale jejich šance bud skončily před velkým vápnem nebo ztroskotávaly na špatné finální přihrávce. Naopak Viktorka hrozila bud trestnými kopy nebo brejky  V19. min. Svobodův zahraný rohový kop z pravé strany mohl na vápně záložník Ullman hlavou uklidit míč do sítě, ale hlavičkoval nad tupadelskou branku. V 26. min. se dvojíce Ďoubal-Ivičič opět přihlásila ke slovu. Na levé straně obránce Hvězda nahrávkou uvolnil útočníka Ďobala, který centrem našel ve vápně nabíhající Ivičiče a ten po druhé v zápase tentokrát střelou ke vzdálené tyči zvýšil na – 0:2 Naopak střelecky naprázdno v sobotu vyšel útočník Ďoubal, přestože měl dobro brankovou příležitost. Jako v 35. min. po Svobodově centru z pravé strany se ve vápně prosadil Ďoubal, ale hlavičkoval těsně vedle na vzdálenou tyč tupadelské branky. Ovšem poslední slovo v prvním poločase měli tupadelští hráči. Ve 45. min. záložník Kruml mohl vsít gól do šatny, ale na hranici velkého vápna z trestného kopu mířil technickou střelou těsně vedle pravé tyče Vokounovy branky. 

 

Ve druhém dějství obě mužstva hrála útočný fotbal na obě dvě strany. V 58. min. záložník Kruml po autovém vhazování poslal z pravé strany do brejku útočníka Čápa, který si ve vápně poradil s vybíhajícím brankářem Vokounem a ranou po zemi ke vzdálené tyči snížil – 1:2 Na vstřelenou branku domácí Viktorka odpověděla bleskově. V 59. min ihned po rozehrání se obránce Svoboda řídil heslem „Když nevíš, co s míčem vystřel.“ Jeho výstavní rána ze 45 metrů se odrazila od Liptákovy pravé tyčky a zapadla do branky.Tupadelský gólman Lipták nestačil ani zareagovat. – 1:3 Mimo jiné v sobotu ke svému svátku si Michal Svoboda nadělil vstřelenou branku, která jak se později ukázalabyla velmi důležitá pro sedlecké mužstvo. 

Protože potom začal festival v zahazování šancí z obou stran.Po hodině hry se záložník Vrba nadechnul ve středu hřišti k sólovému průniku, když se přes tři obránce prokličkoval až do vápna. Vrba sice ve vápně ustál osobní souboj, ale netrefil tupadelskou branku. Podobně i na druhé straně netrefili prázdnou bránu Tupadly B V 63. min. po Semerádově patičce se před velkým vápnem do zakončení dostal záložník Ladislav Závůrka. Brankář Vokoun neudržel jeho nebezpečnou střelu v náruči, ale naštěstí pro Viktorku dobíhající Chleborád z vyložené šanci přestřelil odkrytou sedleckou branku. V 65. min. záložník Petr Němec byl faulován u postranní čáry, tak že skončil na reklamní ploše. V 70. min. si na Krulův centr z pravé strany naběhl střídající Pavlíček, jenže místo to aby, Pavlíček trefil odkrytou bránu, jeho pokus skončil nepřesně. O minutu později Ivičič byl blízko hattricku. Útočník Ďoubal prodloužil hlavou míč na rozeběhnutého Vavřinu, který plném náběhu na centroval levačkou do vápna. Nabíhající Ivičič nezachoval chladnou hlavou a napálil míč do břevna Liptákovy brány. O další branku v našich barvách se postarali střídající hráči Vavřina-Němec. V 72. min. Vavřina opět z levé strany poslal centr do vápna, kam si na zadní tyč naběhl Petr Němec a rybičkou zvýšil na  – 1:4. O druhou branku v zápase v na straně Tupadel se postaral útočník Čáp. Když v 81. min. na Krumlův rohový kop z pravé strany si na přední tyč naskočil střídající Čáp a hlavou usměrnil míč do šibenice -2:4. Ovšem to nemusela být poslední branka zápasu. V 85. min. se opět Vrba proháčkoval do vápna a pohotově vystřelil, ale brankář Lipták jeho pokus vyrazil na roh. VS B zaslouženě porazila Tupadly 4:2.   

 

rozhodčí:Václav Műller

branky: 7. a 26. Ivič 59. Svoboda, 72. P. Němec 58. Čáp 81. Čáp

Star Tupadly : Lipták – V. Závůrka©, Papoušek,  Průcha,  Maslík  – Kruml, L. Závůrka, Semerád, Daru – Chleborád ,  Vondra Trenér Mikeš

Viktoria Sedlec B: Vokoun – Pavlík, Spáčil ©, Svoboda, Hvězda – D. Košátko (73. Vopatřil) Vrba, Novák, (46. Vavřina) Ullman ( 46. Němec) – Ďoubal,  Ivičič  Trenéři : Vopatřil, Ullman

 

Tabulka III. Tř.

   

Následné utkání:
VSA  -Chotusice   So 4.11. 14:00 
VSB B - Křesetice  Ne 19.11. 13:30 

Odehrané utkání: 
Bílé Podolí - VSA   So 28.10. 3:1 (1:1)
Soběšín - VSB B   Ne 29.10. 1:1 (0:0)


Tréninky: 2023 
Út 16:00 hřiště? (bude potvrzeno)
Čt 17:30 Umělka sokolák (od 2.11.)

Sportovka pro děti 
(přestávka zimní)

 

Výsledky, rozpisy, tabulky ...:

A-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/a315411f-ba5b-469c-a79a-a3fc82b973ea

B-tým:  https://www.fotbal.cz/souteze/turnaje/hlavni/60528fe1-0c66-451d-995b-d05b21b72dcc

 

Hráči B týmu

Kecátko

marvel - 23/04/2018 - 10:16

Po další komunikaci s webhostingem ještě některé problémy přetrvávají, např nejde uložit článek - řeším.

marvel - 23/04/2018 - 08:59

Problém byl na straně webhostingu a jeho antiviru, který nám "požíral" stránky. Nyní by mělo být vše funkční. Pokud ne, dejte mi vědět.M.

marvel - 23/04/2018 - 08:58

Ahoj, od minulého týdne se stránku potýkaly s problémy. Nejdříve přestala fungovat ochrana proti spamu - captcha, poté nešlo přidávat články a nakonec stránky vypadly úplně.

d10s - 18/04/2018 - 15:24

JINAK PRO B-TÝM- v sobotu (21/4) se hraje na Klukách od 16:00!!!

d10s - 18/04/2018 - 15:22

Karle čtu článek a Franta je Brabec, a Průša těžko mohl centrovat v 48., když šel o půlce dolu, ale jinak dobrej článek

The shoutbox is unavailable to non-members