Výhru sedlecké rezervy pojistil hlavou Gono


Sedlec - V 11. kole III. Třídy  šestá VS B se 14 body doma přivíta jedenácté AFK Bratčice s 9 body. V minulém zápase AFK  Bratčice nehrály své utkání kvůli nepříznivému terénu, naopak VSB v Potěhách ve sněhové bouři nastřílela šest branek a  zaslouženě si dvezla  tři body do Sedlic. .

 

 Začátek zápasu byl vlažný a nepřinesl moc pohledného fotbalu. Domácí však hru postupně zlepšovali a dostali Bratčice pod tlak. To vyústilo v branku Ivičiče v 31. minutě - 1:0. Ve 41. minutě dostal ideální přihrávku do běhu Hvězda, jenž nedal brankáři Michalovi šanci a střelou po zemi k pravé tyči jeho branky přidal další gól Viktorky - 2:0. Hosté se dostávali do hry spíše po individuálních chybách obrany Viktorky. Například Kožnar skvěle odebral míč útočníkovi, následně však místo rozehrávky naservíroval míč do běhu soupeři. Ten se naštěstí nedokázal svou výhodu přetavit v gól.

V druhé půli oba celky lépe kombinovaly. Na rozdíl 1 branky dokázaly Bratčice stáhnout náskok soupeře po trestuhodném zaváhání Viktorky. Za stavu 2:0 sedličtí zahrávali rohový kop, nedostali se do však do zakončení, a tak soupeř vyrazil do brejku. Hráči Viktorky ale nechali obránce Kožnara a gólmana Vokouna na holičkách proti 2 nehlídaným útočníkům. Ronovský tak měl usnadněnou pozici k zakončení a nemýlil se - 2:1. Sedlicům ale bezpečný náskok zařídil parádní hlavičkou Gono - 3:1.

Viktoria Sedlec B - AFK Bratčice  3:1 (2:0)
rozhodčí Jelínek
branky: 31.Ivičič,  41 Hvězda, 79 Gono - 63. V. Ronovský
Viktoria Sedlec B:  Vokoun – Kolda, Andrašík ©, Kožnar, Svoboda,  – Hvězda , ( 46.Ullman) D.Košátko , Novák (35. A. Košátko)  – Ďoubal ( 70. Vrba) Ivičič  
Trenéři : Vopatřil, Ullman

AFK Bratčice : Michal - J. Čepek, O. Čepek, Kotrba, Dvořák, - J. Ronovský,Vaněk, Uhlíř,V.Ronovský - Říha - Růžička